Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FFK Allstars Godset
Håkon1 Tactiek 352DEFNY
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
16 Buitenspel 0
62.6 gemiddelde waardering 64.1
formidable Schieten formidable
very good Passen outstanding
outstanding Verdedigen excellent


9e minuut.
Utheim passt de bal met de wreef. Holte is nu in balbezit. Holte passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Utheim de bal. Utheim draait met de bal, schiet en ... Tamayo bokst de bal weg.

14e minuut.
Ulvin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tagliacozzo de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haaland. Haaland krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Dragoş passt de bal in één keer door. Díaz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Fernández met een sublieme pass. Marosvári rent richting de bal. Marosvári haalt uit met een fantastische trap. Montes de Oca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Dragoş passt de bal in één keer door. Díaz Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Díaz Fernández speelt de bal door. Marosvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Marosvári haalt uit met een fantastische trap. Montes de Oca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Jerpelea geeft een hoge lob. Woronicz is nu in balbezit. Woronicz passt de bal zonder na te denken. Marosvári is nu in balbezit. Marosvári draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krogsæter probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Díaz Fernández geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Marosvári de bal. Marosvári draait met de bal, schiet en ... Montes de Oca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - Godset 1:0

39e minuut.
Díaz Fernández passt de bal zonder na te denken. Marosvári rent richting de bal. Kolstø legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marosvári is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marosvári kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Montes de Oca bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - Godset 2:0

44e minuut.
Haaland heeft problemen om de bal te vangen. Tagliacozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haaland. Haaland krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

44e minuut.
Díaz Fernández kopt de bal weg. Kolstø bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolstø geeft de bal voor. Jerpelea geeft de bal voor. Woronicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFK Allstars 47%, Godset 53%.
FFK Allstars - Godset 2:0

48e minuut.
Marosvári rent richting de bal. Marosvári passt de bal met de wreef. Woronicz is nu in balbezit. Woronicz draait met de bal, schiet en ... Montes de Oca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - Godset 3:0

58e minuut.
Tagliacozzo passt de bal met de wreef. Díaz Fernández rent richting de bal. Díaz Fernández probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marosvári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marosvári haalt uit met een fantastische trap. Montes de Oca bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kornas komt het veld opgelopen. Padín komt het veld opgelopen. Chrząstowski komt het veld opgelopen. Gramstad komt het veld opgelopen. Slinning komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Padín controleert de bal met de borst. Holte verovert de bal door een tackle van achteren. Jerpelea onderschept slim de pass. Jerpelea geeft een lange en hoge pass. Woronicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Jerpelea met een sublieme pass. Woronicz is nu in balbezit. Woronicz passt de bal in één keer door. Chrząstowski rent richting de bal. Chrząstowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Stavem verovert de bal door een tackle van achteren. Kiipus rent richting de bal. Stavem verovert de bal door een tackle van achteren. Stavem haalt uit met een fantastische trap. Tamayo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - Godset 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFK Allstars 52%, Godset 48%.
FFK Allstars - Godset 3:1