Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grumpy Dinasours Wygrana FC
Smart Tactiek Ny-Lon
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.8 gemiddelde waardering 65.9
solid Schieten formidable
good Passen formidable
good Verdedigen very good


3e minuut.
Carissimo met een sublieme pass. ten Caat kopt de bal weg. Mačkić speelt de bal door. Pipaon rent richting de bal. Pipaon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Nistad controleert de bal met de borst. Desmet speelt de bal door. Bellanova is nu in balbezit. Bellanova geeft de bal voor. Barberini maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Røssland is nu in balbezit. Pipaon onderschept slim de pass. Pipaon passt de bal in één keer door. Barberini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Mačkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačkić passt de bal zonder na te denken. Barberini is nu in balbezit. Barberini draait met de bal, schiet en ... Aanestad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grumpy Dinasours - Wygrana FC 0:1

14e minuut.
Muratori probeert de bal met de borst te controleren. Aanestad speelt de bal door. ten Caat kopt de bal weg. Barberini rent richting de bal. Barberini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bellanova geeft een hoge lob. Barberini kopt de bal weg. Mačkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačkić geeft de bal voor. Pipaon springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Barberini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakke onderschept slim de pass. Mačkić is nu in balbezit. Mačkić draait met de bal, schiet en ... Aanestad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grumpy Dinasours - Wygrana FC 0:2

25e minuut.
Bellanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellanova geeft een lange en hoge pass. Pipaon rent richting de bal. Pipaon schiet op doel. Aanestad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grumpy Dinasours - Wygrana FC 0:3

26e minuut.
Pipaon passt de bal in één keer door. Bellanova is nu in balbezit. Bellanova geeft de bal voor. Barberini heeft problemen om de bal te vangen. Barberini haalt uit met een fantastische trap. Aanestad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Bellanova passt de bal zonder na te denken. Desmet is nu in balbezit. Desmet geeft een hoge lob. Barberini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberini schiet op doel. Aanestad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Muratori geeft een lange en hoge pass. Millarehue kopt de bal weg. Mačkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačkić geeft de bal voor. Pipaon krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grumpy Dinasours 72%, Wygrana FC 28%.
Grumpy Dinasours - Wygrana FC 0:3

47e minuut.
Bellanova passt de bal in één keer door. Desmet geeft de bal voor. Sveen heeft problemen om de bal te vangen. Barberini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberini haalt uit met een fantastische trap. Aanestad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Forrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrez geeft een hoge lob. Sveen rent richting de bal. Pipaon verovert de bal door een tackle van achteren. Pipaon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Mačkić kopt de bal weg. Barberini rent richting de bal. Met opzet legt Bakke zijn tegenspeler op de grond. Bakke krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Bellanova rent richting de bal. Bellanova passt de bal zonder na te denken. Barberini rent richting de bal. Barberini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grumpy Dinasours - Wygrana FC 0:4

61e minuut.
Mačkić probeert naar een medespeler te passen. Desmet geeft de bal voor. Barberini rent richting de bal. Barberini haalt uit met een fantastische trap. Aanestad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grumpy Dinasours - Wygrana FC 0:5

68e minuut.
Desmet passt de bal in één keer door. Bellanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellanova geeft een lange en hoge pass. Barberini rent richting de bal. Barberini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Mačkić rent richting de bal. Mačkić geeft een lange en hoge pass. Barberini is nu in balbezit. Barberini draait met de bal, schiet en ... Aanestad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grumpy Dinasours - Wygrana FC 0:6

73e minuut.
ten Caat bereikt de bal nog maar net als eerste. ten Caat geeft een hoge lob. Barberini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberini schiet op doel. Aanestad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grumpy Dinasours - Wygrana FC 0:7

74e minuut.
ten Caat passt de bal zonder na te denken. Bellanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellanova passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Barberini de bal. Barberini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aanestad met een harde bal richting middenveld. Desmet kopt de bal weg. Barberini rent richting de bal. Barberini haalt uit met een fantastische trap. Aanestad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
ten Caat onderschept slim de pass. ten Caat passt de bal in één keer door. Mačkić is nu in balbezit. Mačkić geeft een lange en hoge pass. Pipaon maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Røssland geeft een lange en hoge pass. ten Caat rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cinovas. Cinovas krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Nistad is nu in balbezit. ten Caat verovert de bal door een tackle van achteren. ten Caat passt de bal zonder na te denken. Pipaon rent richting de bal. Pipaon draait met de bal, schiet en ... Aanestad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barberini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberini schiet op doel. Aanestad probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grumpy Dinasours 75%, Wygrana FC 25%.
Grumpy Dinasours - Wygrana FC 0:7