Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:09
  • Competitiewedstrijd: Eliteserien
  • Stadion: Lyn Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 21962
Lyn Nikki Sixxers
Offside! Tactiek Links
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 5
64.3 gemiddelde waardering 64
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Branquelo verovert de bal door een tackle van achteren. Branquelo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seim met de inworp. Cioper geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Cioper probeert naar een medespeler te passen. Porębski is nu in balbezit. Porębski geeft een lange en hoge pass. Stoch springt en kopt de bal. de Araújo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyn - Nikki Sixxers 0:1

14e minuut.
Seim rent richting de bal. Seim probeert naar een medespeler te passen. Marson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyn - Nikki Sixxers 0:2

24e minuut.
de Araújo speelt de bal door. Cioper kopt de bal weg. Seim probeert naar een medespeler te passen. Porębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Porębski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Carrera geeft een hoge lob. Zanoni kopt de bal weg. Cioper is nu in balbezit. Cioper geeft de bal voor. Stoch krijgt zijn hoofd ertegen. de Araújo bokst de bal weg. Marson rent richting de bal. Zanoni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Marson neemt zijn aanloop. de Araújo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyn - Nikki Sixxers 0:3

30e minuut.
Tadesa is nu in balbezit. Darslikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadesa schiet op doel. Hjorthaugreite werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyn - Nikki Sixxers 1:3

32e minuut.
Porębski met een sublieme pass. Daar is Seim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Byron bereikt de bal nog maar net als eerste. Seim onderschept slim de pass. Seim geeft een lange en hoge pass. de Araújo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Vogado controleert de bal met de borst. Vogado speelt de bal door. Darslikov is nu in balbezit. Darslikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyn - Nikki Sixxers 2:3

42e minuut.
Tadesa controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ślepecki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Branquelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marson geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lyn 71%, Nikki Sixxers 29%.
Lyn - Nikki Sixxers 2:3

49e minuut.
Kluska is nu in balbezit. Stępiński onderschept slim de pass. Mandioca begaat een overtreding. Mandioca krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Lepouras geeft een lange en hoge pass. Carrera rent richting de bal. Carrera passt de bal in één keer door. Stoch rent richting de bal. Stoch schiet op doel. de Araújo bokst de bal weg.

58e minuut.
Carrera controleert de bal met de borst. Carrera probeert naar een medespeler te passen. Stoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoch draait met de bal, schiet en ... de Araújo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Seim probeert naar een medespeler te passen. Porębski probeert naar een medespeler te passen. Carrera speelt de bal door. Stoch is nu in balbezit. Stoch draait met de bal, schiet en ... de Araújo bokst de bal weg.

68e minuut.
Klungelig pakt Seim de bal. Vogado is nu in balbezit. Vogado passt de bal in één keer door. Darslikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Darslikov draait met de bal, schiet en ... Hjorthaugreite kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Cioper verovert de bal door een tackle van achteren. Cioper geeft de bal voor. Marson kopt de bal weg. Stoch rent richting de bal. Stoch draait met de bal, schiet en ... de Araújo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Kluska bereikt de bal nog maar net als eerste. Darslikov onderschept slim de pass. Mandioca begaat een overtreding. Mandioca krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Darslikov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vogado zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tadesa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lyn - Nikki Sixxers 3:3

80e minuut.
Kluska geeft een hoge lob. Seim kopt de bal weg. Branquelo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marson haalt uit met een fantastische trap. de Araújo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stoch is nu in balbezit. Stoch schiet op doel. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Lepouras geeft een lange en hoge pass. Cioper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioper probeert naar een medespeler te passen. Seim rent richting de bal. Seim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stoch is nu in balbezit. Stoch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyn - Nikki Sixxers 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lyn 68%, Nikki Sixxers 32%.
Lyn - Nikki Sixxers 3:4