Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
.:TheChoiceOfChampions:. edu
352 Tactiek 433Pols
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 60.5
adequate Schieten outstanding
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Comaroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaranowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szaranowicz speelt de bal door. Bostan rent richting de bal. Bostan draait met de bal, schiet en ... Paal!

4e minuut.
Bostan speelt de bal door. Moldskred speelt de bal door. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim schiet op doel. De Carvalho werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - edu 0:1

10e minuut.
Skråmestø geeft een hoge lob. Solheim kopt de bal weg. Wojewoda probeert de bal aan de voet te houden. Comaroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaroli draait met de bal, schiet en ... De Carvalho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Skistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Skråmestø onderschept slim de pass. Skråmestø geeft de bal voor. Solheim is nu in balbezit. Solheim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Keçeci geeft de bal voor. Daar is Antonakakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comaroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim is nu in balbezit. Solheim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Frattini rent richting de bal. Frattini passt de bal zonder na te denken. Sundt bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb onderschept slim de pass. Webb schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Skråmestø is nu in balbezit. Hadarics onderschept slim de pass. Daar is Hadarics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadarics geeft een lange en hoge pass. Webb krijgt zijn hoofd ertegen. Martinsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Wojewoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewoda passt de bal met de wreef. Solheim met een sublieme pass. Comaroli is nu in balbezit. Comaroli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .:TheChoiceOfChampions:. 59%, edu 41%.
.:TheChoiceOfChampions:. - edu 0:1

49e minuut.
Skistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Skråmestø onderschept slim de pass. Skråmestø geeft de bal voor. Comaroli springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Bostan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostan geeft een hoge lob. Comaroli kopt de bal weg. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Bostan kopt de bal weg. Opland bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaroli is nu in balbezit. Comaroli haalt uit met een fantastische trap. De Carvalho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - edu 0:2

56e minuut.
Amundsen onderschept slim de pass. Amundsen probeert de bal met de borst te controleren. Amundsen probeert naar een medespeler te passen. Comaroli is nu in balbezit. Comaroli draait met de bal, schiet en ... De Carvalho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Opland is nu in balbezit. Opland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - edu 0:3

64e minuut.
Frattini probeert naar een medespeler te passen. Caetano met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Moldskred de bal onder controle te krijgen. Frattini bereikt de bal nog maar net als eerste. Frattini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bostan speelt de bal door. Comaroli is nu in balbezit. Comaroli passt de bal met de wreef. Solheim rent richting de bal. Solheim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Solheim heeft problemen om de bal te vangen. Antonakakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solheim krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Solheim onderschept slim de pass. Solheim met een sublieme pass. Daar is Comaroli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comaroli draait met de bal, schiet en ... De Carvalho maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - edu 0:4

83e minuut.
Bostan rent richting de bal. Bostan passt de bal zonder na te denken. Moldskred is nu in balbezit. Moldskred geeft een hoge lob. Comaroli maakt een snoekduik en kopt de bal. De Carvalho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Sundt geeft de bal voor. Wojewoda is nu in balbezit. Solheim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solheim krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .:TheChoiceOfChampions:. 59%, edu 41%.
.:TheChoiceOfChampions:. - edu 0:4