Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:09
  • Competitiewedstrijd: Eliteserien
  • Stadion: orle Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 39999
orle Rusken
1234 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
21 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.5 gemiddelde waardering 58.7
outstanding Schieten excellent
excellent Passen solid
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Maffioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Muniro onderschept slim de pass. Di Muniro geeft de bal voor. Iacchetti krijgt zijn hoofd ertegen. Vitia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Rusken 0:1

8e minuut.
Gałęzewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tufteland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Modracki geeft een hoge lob. Jasiejko maakt een snoekduik en kopt de bal. Sujko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jasiejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiejko draait met de bal, schiet en ... Sujko bokst de bal weg.

10e minuut.
Theodorescu probeert naar een medespeler te passen. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki met een sublieme pass. Jasiejko is nu in balbezit. Jasiejko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Maffioli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tysse de bal. Marchev is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Di Muniro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Rusken 0:2

13e minuut.
Modracki passt de bal in één keer door. Jasiejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiejko passt de bal in één keer door. Modracki is nu in balbezit. Modracki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Rusken 1:2

15e minuut.
Theodorescu met een sublieme pass. Modracki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coşerea. Modracki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Theodorescu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Marchev passt de bal zonder na te denken. Reist is nu in balbezit. Reist speelt de bal door. Iacchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacchetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Modracki passt de bal zonder na te denken. Tufteland bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufteland probeert naar een medespeler te passen. Jasiejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiejko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Montiel passt de bal met de wreef. Modracki is nu in balbezit. Modracki passt de bal in één keer door. Daar is Jasiejko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasiejko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orle 48%, Rusken 52%.
orle - Rusken 1:2

48e minuut.
Di Muniro geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mariano Marques de bal onder controle te krijgen. Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev haalt uit met een fantastische trap. Vitia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Rusken 1:3

51e minuut.
Theodorescu met een sublieme pass. Jasiejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiejko speelt de bal door. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Theodorescu onderschept slim de pass. Theodorescu geeft een hoge lob. Gałęzewski is nu in balbezit. Modracki onderschept slim de pass. Modracki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Rusken 2:3

54e minuut.
Montiel verovert de bal door een tackle van achteren. Montiel geeft een lange en hoge pass. Jasiejko kopt de bal weg. Modracki is nu in balbezit. Modracki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Modracki is nu in balbezit. Coşerea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Modracki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Theodorescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jasiejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiejko schiet op doel. Sujko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
orle - Rusken 3:3

68e minuut.
Modracki kopt de bal weg. Daar is Del Papa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasiejko onderschept slim de pass. Jasiejko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Rusken 4:3

70e minuut.
Maffioli met een sublieme pass. Di Muniro is nu in balbezit. Di Muniro geeft een hoge lob. Iacchetti rent richting de bal. Iacchetti schiet op doel. Vitia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Modracki rent richting de bal. Del Papa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Modracki raakt geblesseerd tijdens het duel. Jasiejko legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Rusken 5:3

78e minuut.
Del Papa heeft problemen om de bal te vangen. Jasiejko speelt de bal door. Modracki rent richting de bal. Modracki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Rusken 6:3

80e minuut.
Montiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jasiejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiejko geeft een lange en hoge pass. Modracki rent richting de bal. Modracki schiet op doel. Sujko bokst de bal weg.

84e minuut.
Coşerea geeft een lange en hoge pass. Marchev kopt de bal weg. Iacchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacchetti draait met de bal, schiet en ... Vitia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Rusken 6:4

90e minuut.
Gravem rent richting de bal. Gravem geeft de bal voor. Tufteland speelt de bal door. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki haalt uit met een fantastische trap. Sujko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orle 42%, Rusken 58%.
orle - Rusken 6:4