Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Godset Lyn Hassingen
352DEFNY Tactiek S63E01WCF
56% Balbezit 44%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
67.5 gemiddelde waardering 67.4
formidabel Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Stavem onderschept slim de pass. Utheim speelt de bal door. Ulvin is nu in balbezit. Ulvin geeft een hoge lob. Myhrvold maakt een snoekduik en kopt de bal. Ener verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utheim onderschept slim de pass. Utheim passt de bal zonder na te denken. Ulvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulvin geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ener verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Myhrvold kan de bal niet met de borst controleren. Ener bokst de bal weg. Myhrvold controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - Lyn Hassingen 1:0

14e minuut.
Moholt rent richting de bal. Moholt passt de bal in één keer door. Meray bereikt de bal nog maar net als eerste. Meray draait met de bal, schiet en ... Montes de Oca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Godset - Lyn Hassingen 1:1

15e minuut.
De Looze rent richting de bal. Stavem onderschept slim de pass. Met opzet legt Drăguloiu zijn tegenspeler op de grond. Drăguloiu krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Háber geeft een lange en hoge pass. Kolstø rent richting de bal. Kolstø passt de bal in één keer door. Háber geeft een hoge lob. Meray springt en kopt de bal. Montes de Oca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu geeft de bal voor. Háber is nu in balbezit. Háber geeft een lange en hoge pass. Meray springt en kopt de bal. Montes de Oca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Godset 51%, Lyn Hassingen 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Godset - Lyn Hassingen 1:1

46e minuut.
Walseth komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Sørgård geeft een lange en hoge pass. Nolf kopt de bal weg. Stavem rent richting de bal. Stavem schiet op doel. Ener maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - Lyn Hassingen 2:1

59e minuut.
Sørgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Háber verovert de bal door een tackle van achteren. Háber probeert naar een medespeler te passen. Deutsch rent richting de bal. Deutsch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wrzesień komt het veld opgelopen. Gramstad komt het veld opgelopen. Kojedal komt het veld opgelopen. Dandy komt het veld opgelopen. Slinning komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ener neemt vlug de vrije trap. Háber kopt de bal weg. Klungelig pakt Kolstø de bal. Dandy rent richting de bal. Dandy draait met de bal, schiet en ... Slinning bokst de bal weg. Meray is nu in balbezit. Meray schiet op doel. Slinning bokst de bal weg.

67e minuut.
Wrzesień met een sublieme pass. Moholt is nu in balbezit. Moholt geeft een lange en hoge pass. Dandy rent richting de bal. Dandy schiet op doel. Slinning verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Utheim passt de bal met de wreef. Walseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolf tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nolf krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Krogsæter rent richting de bal. Krogsæter geeft een hoge lob. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu geeft een lange en hoge pass. Dandy krijgt zijn hoofd ertegen. Slinning verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Godset 49%, Lyn Hassingen 51%.
Godset - Lyn Hassingen 2:1