Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:10
  • Competitiewedstrijd: Eliteserien
  • Stadion: Lorre Lane
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 52828
Lyn Hassingen FFK Allstars
S63E01WCF Tactiek Håkon1
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 10
66.7 gemiddelde waardering 55.4
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu geeft de bal voor. Daar is Lantigua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerpelea geeft een lange en hoge pass. Woronicz krijgt zijn hoofd ertegen. Orellana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Lantigua met een sublieme pass. Meray rent richting de bal. Kiipus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meray raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Meray neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Háber verovert de bal door een tackle van achteren. Háber met een sublieme pass. Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch schiet op doel. Tamayo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyn Hassingen - FFK Allstars 1:0

39e minuut.
Férez geeft een lange en hoge pass. Kiipus rent richting de bal. Meray verovert de bal door een tackle van achteren. Deutsch rent richting de bal. Deutsch schiet op doel. Tamayo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lyn Hassingen 44%, FFK Allstars 56%.
Lyn Hassingen - FFK Allstars 1:0

51e minuut.
Daar is Nolf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Háber geeft een lange en hoge pass. Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch schiet op doel. Tamayo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyn Hassingen - FFK Allstars 2:0

55e minuut.
Levi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Deutsch kopt de bal weg. Meray bereikt de bal nog maar net als eerste. Meray draait met de bal, schiet en ... Tamayo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyn Hassingen - FFK Allstars 3:0

60e minuut.
Inworp. Wrzesień komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Férez is nu in balbezit. Férez passt de bal zonder na te denken. Lantigua rent richting de bal. Lantigua geeft de bal voor. Meray krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Férez speelt de bal door. Lantigua rent richting de bal. Lantigua passt de bal zonder na te denken. Meray is nu in balbezit. Meray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Wrzesień is nu in balbezit. Wrzesień geeft de bal voor. Varner controleert de bal met de borst. Deutsch is nu in balbezit. Deutsch draait met de bal, schiet en ... Tamayo bokst de bal weg. Meray is nu in balbezit. Meray schiet op doel. Tamayo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lyn Hassingen 32%, FFK Allstars 68%.
Lyn Hassingen - FFK Allstars 3:0