Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grumpy Dinasours Nikki Sixxers
Smart Tactiek Links
52% Balbezit 48%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
63.5 gemiddelde waardering 63.8
very good Schieten formidable
excellent Passen solid
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Ravndal met de inworp. Ślepecki rent richting de bal. Ehm onderschept slim de pass. Ehm schiet op doel. Hjorthaugreite maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grumpy Dinasours - Nikki Sixxers 1:0

4e minuut.
Ravndal passt de bal met de wreef. Seim rent richting de bal. Mørkved verovert de bal door een tackle van achteren. Mørkved geeft een lange en hoge pass. Põrk is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Marson kopt de bal weg. Daar is Louža, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălăcescu is nu in balbezit. Stoch onderschept slim de pass. Stoch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Marson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveen probeert naar een medespeler te passen. Stoch met een sublieme pass. Marson rent richting de bal. Marson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Louža passt de bal zonder na te denken. Ravndal met een sublieme pass. Cioper met een sublieme pass. Stoch rent richting de bal. Stoch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Ravndal is nu in balbezit. Cioper onderschept slim de pass. Cioper geeft de bal voor. Stoch rent richting de bal. Stoch haalt uit met een fantastische trap. Mountrakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grumpy Dinasours - Nikki Sixxers 1:1

32e minuut.
Põrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioper legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Põrk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ehm kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Hjorthaugreite werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grumpy Dinasours - Nikki Sixxers 2:1

36e minuut.
Seim geeft een lange en hoge pass. Louža kopt de bal weg. Seim geeft een lange en hoge pass. Stoch maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ravndal speelt de bal door. Mørkved bereikt de bal nog maar net als eerste. Mørkved geeft een lange en hoge pass. Ehm rent richting de bal. Ehm haalt uit met een fantastische trap. Hjorthaugreite verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grumpy Dinasours 60%, Nikki Sixxers 40%.
Grumpy Dinasours - Nikki Sixxers 2:1

46e minuut.
Carrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porębski heeft problemen om de bal te vangen. Porębski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sveen de bal onder controle te krijgen. Stoch geeft een lange en hoge pass. Paal!

54e minuut.
Sveen rent richting de bal. Sveen passt de bal zonder na te denken. Seim rent richting de bal. Seim passt de bal zonder na te denken. Marson rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marson kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grumpy Dinasours - Nikki Sixxers 2:2

58e minuut.
Cioper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioper passt de bal met de wreef. Porębski heeft problemen om de bal te vangen. Porębski geeft een hoge lob. Marson springt en kopt de bal. Mountrakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Stoch stond buitenspel. Cinovas komt het veld opgelopen. Nistad komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Kolstad is nu in balbezit. Marson verovert de bal door een tackle van achteren. Marson passt de bal met de wreef. Stoch rent richting de bal. Stoch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Dokter geeft een lange en hoge pass. Daar is Muratori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marson is nu in balbezit. Marson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grumpy Dinasours - Nikki Sixxers 2:3

78e minuut.
Carrera passt de bal zonder na te denken. Porębski heeft problemen om de bal te vangen. Porębski passt de bal met de wreef. Stoch is nu in balbezit. Stoch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Drumev onderschept slim de pass. Drumev speelt de bal door. Cinovas is nu in balbezit. Cinovas schiet op doel. Hjorthaugreite probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grumpy Dinasours - Nikki Sixxers 3:3

84e minuut.
Nistad speelt de bal door. Drumev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev geeft de bal voor. Cinovas krijgt zijn hoofd ertegen. Hjorthaugreite maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grumpy Dinasours - Nikki Sixxers 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grumpy Dinasours 66%, Nikki Sixxers 34%.
Grumpy Dinasours - Nikki Sixxers 4:3