Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wygrana FC Lyn
Ny-Lon Tactiek Offside!
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
64.5 gemiddelde waardering 62.9
uitstekend Schieten formidabel
formidabel Passen goed
zeer goed Verdedigen wonderbaarlijk


5e minuut.
Branquelo verovert de bal door een tackle van achteren. Branquelo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bellanova met de inworp. Desmet geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Kąpała onderschept slim de pass. Kąpała geeft een hoge lob. Stawczyk heeft problemen om de bal te vangen. Darslikov rent richting de bal. Darslikov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Desmet rent richting de bal. Desmet passt de bal zonder na te denken. Barberini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wygrana FC - Lyn 1:0

19e minuut.
Klungelig pakt Bellanova de bal. Bellanova speelt de bal door. Desmet met een sublieme pass. Bellanova is nu in balbezit. Bellanova haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kąpała is nu in balbezit. Mačkić onderschept slim de pass. Mačkić probeert naar een medespeler te passen. Barberini rent richting de bal. Barberini haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
de Araújo met een harde bal richting middenveld. Desmet kopt de bal weg. Branquelo heeft problemen om de bal te vangen. Pipaon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipaon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Millarehue kopt de bal weg. Kąpała geeft de bal voor. Tadesa is nu in balbezit. Tadesa draait met de bal, schiet en ... Carissimo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wygrana FC - Lyn 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wygrana FC 35%, Lyn 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wygrana FC - Lyn 1:1

51e minuut.
Darslikov speelt de bal door. Tadesa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van ten Caat. Tadesa raakt geblesseerd tijdens het duel. Tadesa wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Stawczyk neemt vlug de vrije trap. Branquelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipaon verovert de bal door een tackle van achteren. Pipaon haalt uit met een fantastische trap. de Araújo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wygrana FC - Lyn 2:1

56e minuut.
Byron is nu in balbezit. Byron passt de bal in één keer door. Tadesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadesa schiet op doel. Carissimo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wygrana FC - Lyn 2:2

60e minuut.
Byron bereikt de bal nog maar net als eerste. Byron geeft een hoge lob. Tadesa rent richting de bal. Tadesa draait met de bal, schiet en ... Carissimo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wygrana FC - Lyn 2:3

64e minuut.
Mačkić rent richting de bal. Mačkić passt de bal zonder na te denken. Barberini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberini schiet op doel. de Araújo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wygrana FC - Lyn 3:3

72e minuut.
Bellanova is nu in balbezit. Bellanova met een sublieme pass. Desmet is nu in balbezit. Desmet geeft een lange en hoge pass. Barberini springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Branquelo heeft problemen om de bal te vangen. Branquelo passt de bal zonder na te denken. Mačkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačkić haalt uit met een fantastische trap. de Araújo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
de Araújo trapt de bal weg van het doel. Vogado kopt de bal weg. Daar is Forrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darslikov is nu in balbezit. Darslikov haalt uit met een fantastische trap. Carissimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Byron passt de bal met de wreef. Vogado probeert naar een medespeler te passen. Darslikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Darslikov haalt uit met een fantastische trap. Carissimo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wygrana FC - Lyn 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wygrana FC 40%, Lyn 60%.
Wygrana FC - Lyn 3:4