Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:10
  • Competitiewedstrijd: Eliteserien
  • Stadion: edu Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 23185
edu orle
433Pols Tactiek 1234
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
57 gemiddelde waardering 66.3
very good Schieten formidable
solid Passen formidable
very good Verdedigen formidable


4e minuut.
Montiel passt de bal met de wreef. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu speelt de bal door. Daar is Tufteland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tufteland geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Jasiejko speelt de bal door. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu passt de bal in één keer door. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki draait met de bal, schiet en ... Martinsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Martinsson probeert naar een medespeler te passen. Maffioli met een sublieme pass. Tufteland is nu in balbezit. Tufteland geeft een lange en hoge pass. Jasiejko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
edu - orle 0:1

23e minuut.
Iscru geeft een hoge lob. Øren kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sundt de bal onder controle te krijgen. Modracki rent richting de bal. Modracki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Tufteland bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufteland met een sublieme pass. Klungelig pakt Theodorescu de bal. Theodorescu geeft een hoge lob. Jasiejko springt en kopt de bal. Martinsson bokst de bal weg.

36e minuut.
Iscru passt de bal met de wreef. Moldskred bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldskred passt de bal met de wreef. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Modracki is nu in balbezit. Modracki passt de bal met de wreef. Jasiejko rent richting de bal. Jasiejko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
edu - orle 0:2

43e minuut.
Montiel met de inworp. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu passt de bal zonder na te denken. Montiel geeft de bal voor. Modracki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
edu - orle 0:3

44e minuut.
Theodorescu met een sublieme pass. Modracki heeft problemen om de bal te vangen. Skråmestø bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki is nu in balbezit. Modracki draait met de bal, schiet en ... Martinsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: edu 66%, orle 34%.
edu - orle 0:3

58e minuut.
Doeltrap. Dagsland komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Jasiejko stond buitenspel. Segura komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Keçeci kopt de bal weg. Moldskred is nu in balbezit. Moldskred passt de bal met de wreef. Erstad rent richting de bal. Erstad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Klungelig pakt Amundsen de bal. Mariano Marques speelt de bal door. Segura is nu in balbezit. Segura haalt uit met een fantastische trap. Martinsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
edu - orle 0:4

71e minuut.
Amundsen met een sublieme pass. Moldskred rent richting de bal. Moldskred met een sublieme pass. Daar is Erstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erstad haalt uit met een fantastische trap. Vitia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moldskred zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tysse is nu in balbezit. Solheim onderschept slim de pass. Solheim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Vitia trapt de bal weg. Montiel kopt de bal weg. Segura rent richting de bal. Segura schiet op doel. Martinsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
edu - orle 0:5

78e minuut.
Maffioli rent richting de bal. Maffioli geeft een lange en hoge pass. Montiel rent richting de bal. Montiel geeft de bal voor. Dagsland krijgt zijn hoofd ertegen. Martinsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Keçeci geeft de bal voor. Inworp. Montiel met de inworp. Segura rent richting de bal. Segura geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel passt de bal zonder na te denken. Theodorescu rent richting de bal. Segura is nu in balbezit. Segura schiet op doel. Martinsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: edu 56%, orle 44%.
edu - orle 0:5