Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wygrana FC Lyn Hassingen
Ny-Lon Tactiek S63E01WCF
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
56 gemiddelde waardering 62.5
good Schieten outstanding
solid Passen formidable
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Gudbrandsen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Férez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Moholt kopt de bal weg. Meray is nu in balbezit. Meray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Férez geeft de bal voor. Millarehue rent richting de bal. Meray onderschept slim de pass. Meray schiet op doel. Carissimo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wygrana FC - Lyn Hassingen 0:1

18e minuut.
Klungelig pakt Forrez de bal. Moholt is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sonhador zal de hoekschop nemen. Moholt krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wygrana FC - Lyn Hassingen 0:2

20e minuut.
Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua heeft problemen om de bal te vangen. Lantigua geeft een lange en hoge pass. Meray springt en kopt de bal. Carissimo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Férez rent richting de bal. Férez passt de bal in één keer door. Lantigua is nu in balbezit. Lantigua geeft de bal voor. Moholt krijgt zijn hoofd ertegen. Carissimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Wrzesień kopt de bal weg. Lantigua rent richting de bal. Lantigua geeft een lange en hoge pass. Meray is nu in balbezit. Meray haalt uit met een fantastische trap. Carissimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Levi probeert naar een medespeler te passen. Lantigua heeft problemen om de bal te vangen. Lantigua met een sublieme pass. Meray is nu in balbezit. Meray schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wygrana FC 74%, Lyn Hassingen 26%.
Wygrana FC - Lyn Hassingen 0:2

48e minuut.
Mkadmi met een sublieme pass. Férez bereikt de bal nog maar net als eerste. Férez passt de bal met de wreef. Meray bereikt de bal nog maar net als eerste. Meray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Meray stond buitenspel. Háber komt het veld opgelopen. Deutsch komt het veld opgelopen. Carissimo neemt vlug de vrije trap. Wrzesień speelt de bal door. Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua geeft de bal voor. Meray maakt een snoekduik en kopt de bal. Carissimo bokst de bal weg.

66e minuut.
Mkadmi passt de bal met de wreef. Nolf is nu in balbezit. Nolf geeft de bal voor. Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch haalt uit met een fantastische trap. Carissimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Inworp. Wrzesień met een snelle inworp. Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua geeft een lange en hoge pass. Deutsch krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wygrana FC - Lyn Hassingen 0:3

75e minuut.
Háber is nu in balbezit. Háber speelt de bal door. Lantigua is nu in balbezit. Lantigua geeft een lange en hoge pass. Meray krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Pakarinen de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Wrzesień probeert naar een medespeler te passen. Sonhador bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonhador geeft een hoge lob. Deutsch is nu in balbezit. Deutsch draait met de bal, schiet en ... Carissimo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Meray is nu in balbezit. Meray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wygrana FC - Lyn Hassingen 0:4

78e minuut.
Millarehue speelt de bal door. Lantigua probeert naar een medespeler te passen. Háber geeft de bal voor. Deutsch rent richting de bal. Deutsch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Meray is nu in balbezit. Meray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wygrana FC - Lyn Hassingen 0:5

85e minuut.
Wrzesień met een sublieme pass. Lantigua rent richting de bal. Lantigua geeft de bal voor. Meray krijgt zijn hoofd ertegen. Carissimo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Háber probeert naar een medespeler te passen. Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrez geeft een hoge lob. Lantigua geeft de bal voor. Deutsch springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Lantigua rent richting de bal. Lantigua geeft een lange en hoge pass. Deutsch maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Pakarinen de bal. Carissimo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mkadmi met een sublieme pass. Deutsch rent richting de bal. Millarehue schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Millarehue krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wygrana FC 78%, Lyn Hassingen 22%.
Wygrana FC - Lyn Hassingen 0:5