Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grumpy Dinasours Cicignon IF
Smart Tactiek Jzperino
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
63.8 gemiddelde waardering 65.5
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Bălăcescu passt de bal met de wreef. Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera met een sublieme pass. Magallanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Magallanes schiet op doel. Mountrakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Casas rent richting de bal. Casas haalt uit met een fantastische trap. Mountrakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Muratori probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Raña neemt de hoekschop. Magallanes springt en kopt de bal. Mountrakis bokst de bal weg.

7e minuut.
Põrk kopt de bal weg. Mătrăgună speelt de bal door. Hoàng Thành heeft problemen om de bal te vangen. Põrk rent richting de bal. Põrk haalt uit met een fantastische trap. Hjorthaugreite verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grumpy Dinasours - Cicignon IF 1:0

17e minuut.
Mørkved zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drumev rent richting de bal. Drumev passt de bal met de wreef. Põrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Põrk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Louža geeft een hoge lob. Hoàng Thành kopt de bal weg. Klungelig pakt Fiutowski de bal. Fiutowski geeft de bal voor. Magallanes maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grumpy Dinasours 51%, Cicignon IF 49%.
Grumpy Dinasours - Cicignon IF 1:0

47e minuut.
Ravndal rent richting de bal. Ravndal passt de bal in één keer door. Põrk is nu in balbezit. Põrk draait met de bal, schiet en ... Hjorthaugreite probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grumpy Dinasours - Cicignon IF 2:0

50e minuut.
Casas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wooter. Casas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fiutowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Casas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Mørkved de bal onder controle te krijgen. Valera is nu in balbezit. Valera geeft een hoge lob. Casas is nu in balbezit. Casas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Kolstad verovert de bal door een tackle van achteren. Kolstad met een sublieme pass. Drumev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev geeft de bal voor. Ehm maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nistad komt het veld opgelopen. Cinovas komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Nistad passt de bal in één keer door. Drumev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cinovas de bal. Cinovas draait met de bal, schiet en ... Hjorthaugreite kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grumpy Dinasours - Cicignon IF 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grumpy Dinasours 68%, Cicignon IF 32%.
Grumpy Dinasours - Cicignon IF 3:0