Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Godset edu
352DEFNY Tactiek 433Pols
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
67.1 gemiddelde waardering 58.7
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen solid
very good Verdedigen very good


10e minuut.
Skråmestø geeft een lange en hoge pass. Krogsæter rent richting de bal. Opland verovert de bal door een tackle van achteren. Opland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - edu 0:1

15e minuut.
Opland kopt de bal weg. Sørgård controleert de bal met de borst. Comaroli is nu in balbezit. Comaroli draait met de bal, schiet en ... Montes de Oca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - edu 0:2

16e minuut.
Thorbjørnsen speelt de bal door. Ulvin is nu in balbezit. Ulvin speelt de bal door. Walseth rent richting de bal. Walseth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Moldskred passt de bal met de wreef. Kolstø verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bostan neemt de hoekschop. Solheim springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - edu 0:3

25e minuut.
Martinsson probeert naar een medespeler te passen. Thorbjørnsen speelt de bal door. Ulvin is nu in balbezit. Ulvin geeft een lange en hoge pass. Utheim krijgt zijn hoofd ertegen. Martinsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Bostan passt de bal met de wreef. Amundsen speelt de bal door. Opland bereikt de bal nog maar net als eerste. Opland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Amundsen heeft problemen om de bal te vangen. Utheim met een sublieme pass. Sundt is nu in balbezit. Haaland verovert de bal door een tackle van achteren. Haaland haalt uit met een fantastische trap. Paal!

38e minuut.
Sørgård speelt de bal door. Ulvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulvin passt de bal in één keer door. Walseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Walseth haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Holte is nu in balbezit. Holte geeft een hoge lob. Keçeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Walseth onderschept slim de pass. Walseth schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Godset 39%, edu 61%.
Godset - edu 0:3

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gramstad komt het veld opgelopen. Kojedal komt het veld opgelopen. Slinning komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Haaland bereikt de bal nog maar net als eerste. Haaland passt de bal zonder na te denken. Daar is Skråmestø, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Walseth draait met de bal, schiet en ... Martinsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Skråmestø probeert naar een medespeler te passen. Keçeci met een sublieme pass. Moldskred met een sublieme pass. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim schiet op doel. Slinning probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Utheim passt de bal zonder na te denken. Sørgård geeft een hoge lob. Haaland rent richting de bal. Haaland draait met de bal, schiet en ... Martinsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - edu 1:3

85e minuut.
Solheim rent richting de bal. Gramstad onderschept slim de pass. Gramstad geeft de bal voor. Haaland bereikt de bal nog maar net als eerste. Haaland schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Sørgård onderschept slim de pass. Holte bereikt de bal nog maar net als eerste. Holte geeft een lange en hoge pass. Walseth springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - edu 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Godset 31%, edu 69%.
Godset - edu 2:3