Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FFK Allstars .:TheChoiceOfChampions:.
Håkon1 Tactiek 352
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
29 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
63.5 gemiddelde waardering 54.5
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen solide


5e minuut.
Woronicz kopt de bal weg. Marosvári is nu in balbezit. Wojewoda begaat een overtreding. Marosvári raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Woronicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Dragoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragoş met een sublieme pass. Marosvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Marosvári haalt uit met een fantastische trap. De Carvalho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - .:TheChoiceOfChampions:. 1:0

13e minuut.
Marosvári probeert de bal met de borst te controleren. Bafia rent richting de bal. Marosvári verovert de bal door een tackle van achteren. Marosvári haalt uit met een fantastische trap. De Carvalho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - .:TheChoiceOfChampions:. 2:0

16e minuut.
Gausdal rent richting de bal. Venet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gausdal raakt geblesseerd tijdens het duel. Higgins zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Skistad springt en kopt de bal. Tamayo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Ortega met een sublieme pass. Díaz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Fernández probeert naar een medespeler te passen. Woronicz rent richting de bal. Wojewoda met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ortega onderschept slim de pass. Ortega met een sublieme pass. Tagliacozzo geeft een hoge lob. Woronicz rent richting de bal. Woronicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - .:TheChoiceOfChampions:. 3:0

25e minuut.
Díaz Fernández geeft een lange en hoge pass. Woronicz rent richting de bal. Woronicz speelt de bal door. Marosvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Marosvári haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Wojewoda onderschept slim de pass. Díaz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Fernández met een sublieme pass. Marosvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Marosvári schiet op doel. De Carvalho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFK Allstars 37%, .:TheChoiceOfChampions:. 63%.
FFK Allstars - .:TheChoiceOfChampions:. 3:0

48e minuut.
Gausdal verovert de bal door een tackle van achteren. Venet verovert de bal door een tackle van achteren. Venet probeert naar een medespeler te passen. Marosvári rent richting de bal. Marosvári schiet op doel. De Carvalho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Antonakakis kopt de bal weg. Caetano heeft problemen om de bal te vangen. Venet met een sublieme pass. Woronicz is nu in balbezit. Woronicz haalt uit met een fantastische trap. De Carvalho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marosvári rent richting de bal. Marosvári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - .:TheChoiceOfChampions:. 4:0

55e minuut.
Caetano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marosvári verovert de bal door een tackle van achteren. Marosvári passt de bal in één keer door. Woronicz is nu in balbezit. Woronicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bafia de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Wojewoda geeft de bal voor. Buitenspel voor Skistad. Goede buitenspelval van de verdediging. Tagliacozzo neemt vlug de vrije trap. Marosvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Marosvári draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Ortega onderschept slim de pass. Ortega geeft de bal voor. Díaz Fernández is nu in balbezit. Díaz Fernández schiet op doel. De Carvalho probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Ortega passt de bal in één keer door. Marosvári is nu in balbezit. Marosvári passt de bal in één keer door. Woronicz rent richting de bal. Woronicz draait met de bal, schiet en ... De Carvalho bokst de bal weg.

67e minuut.
Dragoş rent richting de bal. Gausdal rent richting de bal. Dragoş verovert de bal door een tackle van achteren. Dragoş geeft een hoge lob. Marosvári springt en kopt de bal. De Carvalho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Ortega met een sublieme pass. Dragoş is nu in balbezit. Bafia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bafia krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Marosvári kopt de bal weg. Díaz Fernández rent richting de bal. Díaz Fernández probeert naar een medespeler te passen. Woronicz is nu in balbezit. Woronicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Díaz Fernández is nu in balbezit. Díaz Fernández passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Marosvári de bal. Marosvári schiet op doel. De Carvalho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - .:TheChoiceOfChampions:. 5:0

80e minuut.
Wojewoda geeft de bal voor. Daar is Ortega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortega passt de bal in één keer door. Woronicz rent richting de bal. Woronicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hadarics met de inworp. Dragoş geeft een lange en hoge pass. Marosvári kopt de bal weg. Woronicz is nu in balbezit. Woronicz haalt uit met een fantastische trap. De Carvalho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marosvári is nu in balbezit. Marosvári draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFK Allstars 26%, .:TheChoiceOfChampions:. 74%.
FFK Allstars - .:TheChoiceOfChampions:. 5:0