Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nikki Sixxers edu
Links Tactiek 433Pols
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 3
62 gemiddelde waardering 59.2
excellent Schieten formidable
solid Passen solid
formidable Verdedigen excellent


8e minuut.
Amundsen passt de bal met de wreef. Bostan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostan speelt de bal door. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dokter heeft problemen om de bal te vangen. Dokter passt de bal met de wreef. Stoch rent richting de bal. Stoch schiet op doel. Martinsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Strand geeft de bal voor. Amundsen heeft problemen om de bal te vangen. Stoch is nu in balbezit. Stoch draait met de bal, schiet en ... Martinsson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - edu 1:0

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Stoch de bal onder controle te krijgen. Øren rent richting de bal. Šahbegović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šahbegović krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Seim speelt de bal door. Klungelig pakt Kluska de bal. Kluska geeft de bal voor. Šahbegović is nu in balbezit. Šahbegović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Porębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Porębski geeft de bal voor. Šahbegović kopt de bal weg. Stoch is nu in balbezit. Stoch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Bostan geeft een lange en hoge pass. Porębski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Øren de bal. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Seim is nu in balbezit. Seim passt de bal zonder na te denken. Stoch rent richting de bal. Stoch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ovchinnikov geeft de bal voor. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundsen geeft een hoge lob. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim haalt uit met een fantastische trap. Hjorthaugreite probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim passt de bal in één keer door. Opland rent richting de bal. Opland draait met de bal, schiet en ... Hjorthaugreite probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikki Sixxers 39%, edu 61%.
Nikki Sixxers - edu 1:0

51e minuut.
Strand bereikt de bal nog maar net als eerste. Strand speelt de bal door. Stoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoch draait met de bal, schiet en ... Martinsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - edu 2:0

52e minuut.
Moldskred bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldskred probeert naar een medespeler te passen. Comaroli is nu in balbezit. Comaroli draait met de bal, schiet en ... Hjorthaugreite probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - edu 2:1

53e minuut.
Stoch passt de bal zonder na te denken. Kluska bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluska geeft een hoge lob. Solheim rent richting de bal. Solheim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nes komt het veld opgelopen. Sentubery komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ślepecki onderschept slim de pass. Ślepecki geeft een hoge lob. Sentubery rent richting de bal. Stoch is nu in balbezit. Stoch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sentubery speelt de bal door. Stoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - edu 3:1

66e minuut.
Carrera is nu in balbezit. Carrera geeft de bal voor. Øren rent richting de bal. Stoch rent richting de bal. Stoch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Comaroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nes begaat een overtreding. Comaroli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skoglund met een snel genomen vrije trap. Comaroli maakt een snoekduik en kopt de bal. Hjorthaugreite kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Stoch passt de bal met de wreef. Strand rent richting de bal. Strand passt de bal met de wreef. Stoch rent richting de bal. Stoch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Seim is nu in balbezit. Seim speelt de bal door. Sentubery rent richting de bal. Sentubery haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - edu 4:1

77e minuut.
Sentubery heeft problemen om de bal te vangen. Stoch is nu in balbezit. Øren onderschept slim de pass. Sentubery bereikt de bal nog maar net als eerste. Sentubery draait met de bal, schiet en ... Martinsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Skoglund de bal. Moldskred rent richting de bal. Seim verovert de bal door een tackle van achteren. Seim geeft de bal voor. Martinsson bokst de bal weg.

79e minuut.
Dokter kopt de bal weg. Daar is Bostan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porębski probeert naar een medespeler te passen. Strand is nu in balbezit. Strand geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Keçeci geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Porębski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porębski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikki Sixxers 44%, edu 56%.
Nikki Sixxers - edu 4:1