Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Sabotasje Guttane
dafcio Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.3 gemiddelde waardering 63.4
very good Schieten formidable
solid Passen very good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Tsouras probeert naar een medespeler te passen. Tocarciuc heeft problemen om de bal te vangen. Tocarciuc met een sublieme pass. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kapica passt de bal zonder na te denken. Tsouras speelt de bal door. Urbanowicz is nu in balbezit. Urbanowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sabotasje - Guttane 1:0

13e minuut.
Fossum probeert naar een medespeler te passen. Ruud rent richting de bal. Ruud geeft de bal voor. Furuseth springt en kopt de bal. Plafko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Tocarciuc passt de bal met de wreef. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fossum. Urbanowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tsouras komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ramadan onderschept slim de pass. Ramadan probeert naar een medespeler te passen. Urbanowicz is nu in balbezit. Urbanowicz haalt uit met een fantastische trap. Astrup probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Hoftun passt de bal zonder na te denken. Ruud rent richting de bal. Ruud passt de bal zonder na te denken. Berg is nu in balbezit. Berg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Huse met een sublieme pass. Flatland bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapica maakt een afschuwelijke overtreding. Kapica is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

31e minuut.
Tocarciuc probeert naar een medespeler te passen. Urbanowicz rent richting de bal. Urbanowicz passt de bal met de wreef. Mándi rent richting de bal. Mándi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Flatland passt de bal zonder na te denken. Boutonet onderschept slim de pass. Daar is Ruud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Sabotasje - Guttane 1:1

39e minuut.
Mándi kopt de bal weg. Klungelig pakt Brattli de bal. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sabotasje - Guttane 2:1

42e minuut.
Iturrino met een sublieme pass. Daar is Urbanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mándi is nu in balbezit. Urbanowicz is nu in balbezit. Urbanowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Berg met een sublieme pass. Klepp rent richting de bal. Łyczmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepp verovert de bal door een tackle van achteren. Klepp draait met de bal, schiet en ... Plafko bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Sabotasje 54%, Guttane 46%.
Fc Sabotasje - Guttane 2:1

46e minuut.
bin Hassano komt het veld opgelopen. Niemczycki komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Klepp met een sublieme pass. Berg is nu in balbezit. Berg passt de bal zonder na te denken. Furuseth rent richting de bal. Furuseth schiet op doel. Plafko bokst de bal weg. Derlicki is nu in balbezit. Flatland onderschept slim de pass. Flatland draait met de bal, schiet en ... Plafko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Sabotasje - Guttane 2:2

58e minuut.
Tocarciuc rent richting de bal. Tocarciuc passt de bal zonder na te denken. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz schiet op doel. Astrup maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sabotasje - Guttane 3:2

59e minuut.
Flatland passt de bal in één keer door. Ruud bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruud geeft een lange en hoge pass. Furuseth is nu in balbezit. Furuseth draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Furuseth probeert naar een medespeler te passen. Boutonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatland onderschept slim de pass. Flatland haalt uit met een fantastische trap. Plafko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Sabotasje - Guttane 3:3

67e minuut.
Furuseth probeert naar een medespeler te passen. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg met een sublieme pass. Flatland bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatland haalt uit met een fantastische trap. Plafko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Hoftun met een sublieme pass. Berg rent richting de bal. Berg met een sublieme pass. Daar is Furuseth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furuseth schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Flatland bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatland passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Furuseth de bal. Berg is nu in balbezit. Berg schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sabotasje - Guttane 3:4

75e minuut.
Klepp is nu in balbezit. Niemczycki verovert de bal door een tackle van achteren. Furuseth verovert de bal door een tackle van achteren. Furuseth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sabotasje - Guttane 3:5

79e minuut.
Flatland bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutonet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Flatland is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Flatland wilt de vrije trap nemen. Plafko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sabotasje - Guttane 3:6

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klepp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoftun geeft een lange en hoge pass. Furuseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Furuseth draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Iturrino kopt de bal weg. Daar is Fossum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fossum passt de bal met de wreef. Flatland is nu in balbezit. Flatland draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Fossum rent richting de bal. Fossum met een sublieme pass. Furuseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Furuseth schiet op doel. Plafko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sabotasje - Guttane 3:7

87e minuut.
Hoftun probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Furuseth de bal. Berg probeert naar een medespeler te passen. Flatland bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Sabotasje 63%, Guttane 37%.
Fc Sabotasje - Guttane 3:7