Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beste Øst Carnicero C.F.
352 Tactiek 343
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 52
solid Schieten excellent
very good Passen good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Phillips is nu in balbezit. Phillips met een sublieme pass. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - Carnicero C.F. 0:1

6e minuut.
Gullsvåg passt de bal met de wreef. Phillips speelt de bal door. Ceccardi rent richting de bal. Ceccardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - Carnicero C.F. 0:2

9e minuut.
Razbegailo met een sublieme pass. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Razbegailo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Houdek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Dahl kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mur. Dahl raakt geblesseerd tijdens het duel. Nordlie met een snel genomen vrije trap. Dybvik springt en kopt de bal. Overå bokst de bal weg.

11e minuut.
Phillips verovert de bal door een tackle van achteren. Dussaux is nu in balbezit. Dussaux passt de bal in één keer door. Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Klungelig pakt Ceccardi de bal. Rolhion bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolhion passt de bal in één keer door. Ceccardi rent richting de bal. Ceccardi schiet op doel. Rekdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Klungelig pakt Ceccardi de bal. Aukland is nu in balbezit. Ceccardi onderschept slim de pass. Phillips is nu in balbezit. Phillips haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Razbegailo met de inworp. Hallingstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips onderschept slim de pass. Phillips geeft een lange en hoge pass. Hjelvik heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dussaux geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Houdek krijgt zijn hoofd ertegen. Rekdal bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Tarradellas met een sublieme pass. Rolhion is nu in balbezit. Rolhion passt de bal in één keer door. Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beste Øst 66%, Carnicero C.F. 34%.
Beste Øst - Carnicero C.F. 0:2

53e minuut.
Mur passt de bal in één keer door. Daar is Ceccardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Houdek rent richting de bal. Houdek schiet op doel. Rekdal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - Carnicero C.F. 0:3

58e minuut.
Ceccardi kopt de bal weg. Houdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørum maakt een afschuwelijke overtreding. Sørum krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Stadheim de bal onder controle te krijgen. Stadheim probeert naar een medespeler te passen. Mur met een sublieme pass. Phillips rent richting de bal. Phillips haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Houdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi rent richting de bal. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - Carnicero C.F. 0:4

72e minuut.
Dahl is nu in balbezit. Ramsland is nu in balbezit. Ramsland geeft de bal voor. Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Nordlie rent richting de bal. Nordlie geeft de bal voor. Tarradellas met een sublieme pass. Hallingstad geeft een lange en hoge pass. Dahl springt en kopt de bal. Overå bokst de bal weg.

82e minuut.
Rekdal trapt de bal weg. Hegdal is nu in balbezit. Hegdal passt de bal met de wreef. Rong rent richting de bal. Rong speelt de bal door. Paal!

87e minuut.
Tarradellas speelt de bal door. Rolhion is nu in balbezit. Rolhion passt de bal met de wreef. Ceccardi rent richting de bal. Ceccardi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beste Øst 48%, Carnicero C.F. 52%.
Beste Øst - Carnicero C.F. 0:4