Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dala-Fram 88 HamKam 95 FC
343Ony Tactiek Ham V23
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
24 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 29.3
solide Schieten zwak
goed Passen zwak
matig Verdedigen zwak


8e minuut.
Pekkor probeert naar een medespeler te passen. Frączek bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączek passt de bal in één keer door. Lienad rent richting de bal. Lienad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Korsvold kopt de bal weg. Dyrhaug is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krogstad neemt de hoekschop. Dyrhaug kopt de bal weg. Mena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Alves de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Krogstad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seiderer is nu in balbezit. Dyrhaug onderschept slim de pass. Dyrhaug geeft de bal voor. Solheim springt en kopt de bal. Mena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - HamKam 95 FC 1:0

19e minuut.
Dyrhaug rent richting de bal. Krogstad rent richting de bal. Dyrhaug is nu in balbezit. Krogstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Frøyland tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dyrhaug is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krogstad zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dyrhaug krijgt zijn hoofd ertegen. Engebråten kopt de bal weg. Solheim rent richting de bal. Solheim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Engebråten zal de hoekschop nemen. Krogstad rent richting de bal. Krogstad haalt uit met een fantastische trap. Frøyland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - HamKam 95 FC 2:0

24e minuut.
Nordheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordheim passt de bal met de wreef. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim haalt uit met een fantastische trap. Mena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - HamKam 95 FC 3:0

28e minuut.
Klungelig pakt Frączek de bal. Krogstad legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Frączek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Frączek neemt zijn aanloop. Rognli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - HamKam 95 FC 3:1

33e minuut.
Engebråten neemt de hoekschop. Solheim kopt de bal weg. Seiderer heeft problemen om de bal te vangen. Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - HamKam 95 FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dala-Fram 88 37%, HamKam 95 FC 63%.
Dala-Fram 88 - HamKam 95 FC 4:1

46e minuut.
Dyrhaug is nu in balbezit. Nordheim rent richting de bal. Alves onderschept slim de pass. Dyrhaug onderschept slim de pass. Dyrhaug haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Krogstad de bal. Kostouros is nu in balbezit. Nordheim begaat een overtreding. Nordheim krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Kostouros de bal onder controle te krijgen. Solheim is nu in balbezit. Solheim passt de bal met de wreef. Nordheim is nu in balbezit. Nordheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - HamKam 95 FC 5:1

58e minuut.
Frøyland geeft de bal voor. Daar is Kostouros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krogstad met een sublieme pass. Solheim rent richting de bal. Solheim schiet op doel. Mena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Moldskred probeert naar een medespeler te passen. Engebråten rent richting de bal. Engebråten met een sublieme pass. Solheim rent richting de bal. Solheim schiet op doel. Mena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Engebråten geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Doeltrap. Solhaug komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Frączek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekkor rent richting de bal. Frączek is nu in balbezit. Frączek schiet op doel. Krogstad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. De afstand naar het doel is niet zo groot. Engebråten neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Klungelig pakt Nordheim de bal. Dyrhaug rent richting de bal. Dyrhaug schiet op doel. Mena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - HamKam 95 FC 6:1

88e minuut.
Rognli met een harde bal richting middenveld. Nordheim kopt de bal weg. Solheim controleert de bal met de borst. Dyrhaug rent richting de bal. Dyrhaug haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dala-Fram 88 52%, HamKam 95 FC 48%.
Dala-Fram 88 - HamKam 95 FC 6:1