Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huntsome FC Guttane
541 Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.7 gemiddelde waardering 63.7
adequate Schieten formidable
adequate Passen excellent
solid Verdedigen excellent


12e minuut.
Ciora probeert naar een medespeler te passen. Mrvaljević rent richting de bal. Mrvaljević passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ingratta de bal. Ingratta schiet op doel. Astrup kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Boruta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Klepp met een snelle inworp. Hoftun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoftun geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - Guttane 0:1

20e minuut.
Ruud rent richting de bal. Ruud passt de bal met de wreef. Grimstad met een sublieme pass. Flatland is nu in balbezit. Flatland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ruud rent richting de bal. Ruud speelt de bal door. Flatland bereikt de bal nog maar net als eerste. Furuseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Furuseth draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Ciora rent richting de bal. Hoftun verovert de bal door een tackle van achteren. Hoftun speelt de bal door. Furuseth is nu in balbezit. Furuseth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Fossum geeft de bal voor. Ruud kopt de bal weg. Boruta heeft problemen om de bal te vangen. Flatland rent richting de bal. Flatland draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Fossum kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Flatland de bal onder controle te krijgen. Ruud is nu in balbezit. Ruud geeft een lange en hoge pass. Furuseth is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Grimstad is nu in balbezit. Grimstad draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cigognini de bal onder controle te krijgen. Flatland is nu in balbezit. Flatland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - Guttane 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huntsome FC 60%, Guttane 40%.
Huntsome FC - Guttane 0:2

48e minuut.
Inworp. Sandsmark met de inworp. Marciaga speelt de bal door. Ingratta is nu in balbezit. Ingratta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ruud speelt de bal door. Grimstad is nu in balbezit. Cigognini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grimstad raakt geblesseerd tijdens het duel. Flatland legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - Guttane 0:3

64e minuut.
Ruud probeert naar een medespeler te passen. Flatland is nu in balbezit. Ruud rent richting de bal. Ruud geeft een lange en hoge pass. Furuseth krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - Guttane 0:4

78e minuut.
Mikšík probeert naar een medespeler te passen. Cigognini speelt de bal door. Ingratta rent richting de bal. Ingratta draait met de bal, schiet en ... Ciora probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Klungelig pakt Sandsmark de bal. Fossum bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossum passt de bal in één keer door. Ruud is nu in balbezit. Ruud geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Hoftun geeft de bal voor. Weśniuk probeert de bal aan de voet te houden. Flatland bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatland haalt uit met een fantastische trap. Cerzoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - Guttane 0:5

85e minuut.
Daar is Fossum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciora onderschept slim de pass. Ciora speelt de bal door. Ingratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingratta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Flatland passt de bal met de wreef. Boruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruta geeft een lange en hoge pass. Furuseth is nu in balbezit. Furuseth haalt uit met een fantastische trap. Cerzoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Dybvik onderschept slim de pass. Dybvik speelt de bal door. Boruta is nu in balbezit. Flatland verovert de bal door een tackle van achteren. Flatland schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huntsome FC 56%, Guttane 44%.
Huntsome FC - Guttane 0:5