Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dala-Fram 88 Beste Øst
343Ony Tactiek 352
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 46
solide Schieten solide
goed Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Hjelvik is nu in balbezit. Solheim onderschept slim de pass. Solheim heeft problemen om de bal te vangen. Solheim draait met de bal, schiet en ... Rekdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Beste Øst 1:0

6e minuut.
Nordlie passt de bal zonder na te denken. Hegdal is nu in balbezit. Hegdal geeft de bal voor. Klungelig pakt Dahl de bal. Dahl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Rong met een sublieme pass. Hegdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegdal probeert naar een medespeler te passen. Dahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahl schiet op doel. Rognli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dala-Fram 88 - Beste Øst 1:1

30e minuut.
Hjelvik is nu in balbezit. Hjelvik speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Steinsland de bal onder controle te krijgen. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim haalt uit met een fantastische trap. Rekdal bokst de bal weg.

35e minuut.
Engebråten is nu in balbezit. Engebråten passt de bal in één keer door. Solheim rent richting de bal. Solheim haalt uit met een fantastische trap. Rekdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Beste Øst 2:1

36e minuut.
Klungelig pakt Dahl de bal. Dahl passt de bal in één keer door. Steinsland is nu in balbezit. Solheim is nu in balbezit. Solheim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Gökdeniz passt de bal zonder na te denken. Krogstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogstad passt de bal in één keer door. Sjøgren kan de bal niet met de borst controleren. Sjøgren geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dala-Fram 88 45%, Beste Øst 55%.
Dala-Fram 88 - Beste Øst 2:1

47e minuut.
Hegdal geeft een hoge lob. Sjøgren kopt de bal weg. Hjelvik heeft problemen om de bal te vangen. Solheim onderschept slim de pass. Solheim draait met de bal, schiet en ... Rekdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug haalt uit met een fantastische trap. Rekdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Steinsland passt de bal in één keer door. Daar is Nordlie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordlie speelt de bal door. Dahl rent richting de bal. Dahl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Engebråten rent richting de bal. Engebråten passt de bal zonder na te denken. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim geeft een hoge lob. Dyrhaug krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Sjøgren met een snelle inworp. Engebråten rent richting de bal. Nordlie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nordlie krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Hallingstad passt de bal zonder na te denken. Hegdal rent richting de bal. Hegdal passt de bal met de wreef. Dybvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybvik schiet op doel. Rognli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Krogstad is nu in balbezit. Krogstad geeft een hoge lob. Solheim rent richting de bal. Engebråten bereikt de bal nog maar net als eerste. Engebråten haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Hegdal geeft een lange en hoge pass. Sjøgren geeft een lange en hoge pass. Nordheim probeert naar een medespeler te passen. Solheim rent richting de bal. Solheim haalt uit met een fantastische trap. Rekdal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Hjelvik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Engebråten met de inworp. Sjøgren rent richting de bal. Sjøgren geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Nordheim is nu in balbezit. Daar is Nordheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordheim passt de bal in één keer door. Solheim rent richting de bal. Solheim schiet op doel. Rekdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dala-Fram 88 45%, Beste Øst 55%.
Dala-Fram 88 - Beste Øst 2:1