Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
litj puttan Blue Star FC
super Tactiek 451
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 32.9
adequate Schieten average
adequate Passen average
poor Verdedigen average


3e minuut.
Turner passt de bal in één keer door. Valderhaug is nu in balbezit. Iordãnescu begaat een overtreding. Iordãnescu krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Odden kopt de bal weg. Gabryś met een sublieme pass. Engdal kopt de bal weg. Levipani is nu in balbezit. Levipani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Blue Star FC 1:0

15e minuut.
Hågensen onderschept slim de pass. Hallingstad probeert naar een medespeler te passen. Tarlósi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergstrøm verovert de bal door een tackle van achteren. Bergstrøm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kaupang probeert naar een medespeler te passen. Hallingstad is nu in balbezit. Hallingstad passt de bal met de wreef. Bergstrøm rent richting de bal. Bergstrøm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Engdal is nu in balbezit. Engdal passt de bal in één keer door. Levipani rent richting de bal. Levipani schiet op doel. Gabryś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Hågensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Levipani verovert de bal door een tackle van achteren. Levipani speelt de bal door. Odden heeft problemen om de bal te vangen. Odden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Hallingstad speelt de bal door. Daar is Valderhaug, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderhaug verovert de bal door een tackle van achteren. Valderhaug draait met de bal, schiet en ... Vannuten bokst de bal weg.

44e minuut.
Raearo rent richting de bal. Iordãnescu is nu in balbezit. Raearo onderschept slim de pass. Raearo geeft een lange en hoge pass. Bergstrøm maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: litj puttan 48%, Blue Star FC 52%.
litj puttan - Blue Star FC 1:0

48e minuut.
Valderhaug met een snelle inworp. Iordãnescu probeert naar een medespeler te passen. Levipani is nu in balbezit. Levipani schiet op doel. Gabryś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Blue Star FC 2:0

59e minuut.
Daar is Levipani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levipani met een sublieme pass. Tangstad is nu in balbezit. Tangstad haalt uit met een fantastische trap. Gabryś werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Turner met een sublieme pass. Fredheim probeert de bal met de borst te controleren. Bergstrøm is nu in balbezit. Bergstrøm haalt uit met een fantastische trap. Vannuten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Blue Star FC 2:1

65e minuut.
Bergstrøm is nu in balbezit. Tangstad verovert de bal door een tackle van achteren. Tangstad probeert naar een medespeler te passen. Levipani bereikt de bal nog maar net als eerste. Levipani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Vegdal geeft een lange en hoge pass. Valderhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderhaug speelt de bal door. Bergstrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergstrøm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: litj puttan 66%, Blue Star FC 34%.
litj puttan - Blue Star FC 2:1