Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Sabotasje Huntsome FC
dafcio Tactiek 541
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 47.3
very good Schieten good
very good Passen good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Boruta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsouras met een snelle inworp. Ramadan geeft een lange en hoge pass. Urbanowicz springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Tsouras rent richting de bal. Tsouras speelt de bal door. Mándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mándi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Tsouras met de inworp. Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadan passt de bal met de wreef. Urbanowicz rent richting de bal. Urbanowicz haalt uit met een fantastische trap. Cerzoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Sandsmark geeft een lange en hoge pass. Tocarciuc kopt de bal weg. Daar is Iturrino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciora is nu in balbezit. Ciora draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ingratta is nu in balbezit. Ingratta geeft de bal voor. Plafko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Mikšík geeft een hoge lob. Daar is Ciora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapica verovert de bal door een tackle van achteren. Ingratta onderschept slim de pass. Ingratta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boutonet heeft problemen om de bal te vangen. Iturrino rent richting de bal. Ingratta verovert de bal door een tackle van achteren. Ingratta schiet op doel. Plafko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciora bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciora geeft een hoge lob. Plafko bokst de bal weg.

15e minuut.
Łyczmański geeft een hoge lob. Daar is Urbanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radomirov rent richting de bal. Radomirov geeft de bal voor. Ingratta maakt een snoekduik en kopt de bal. Plafko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Boutonet met een sublieme pass. Daar is Ramadan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramadan met een sublieme pass. Urbanowicz rent richting de bal. Urbanowicz schiet op doel. Cerzoso bokst de bal weg. Cigognini onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sabotasje - Huntsome FC 1:0

41e minuut.
Boruta verovert de bal door een tackle van achteren. Tsouras rent richting de bal. Tsouras geeft een hoge lob. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz haalt uit met een fantastische trap. Cerzoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Sabotasje 53%, Huntsome FC 47%.
Fc Sabotasje - Huntsome FC 1:0

46e minuut.
Karcılı komt het veld opgelopen. bin Hassano komt het veld opgelopen. Niemczycki komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Mándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocarciuc rent richting de bal. Tocarciuc passt de bal met de wreef. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ciora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iturrino is nu in balbezit. Ingratta verovert de bal door een tackle van achteren. Ciora rent richting de bal. Ciora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Iturrino speelt de bal door. Tocarciuc heeft problemen om de bal te vangen. Tocarciuc speelt de bal door. Urbanowicz is nu in balbezit. Urbanowicz schiet op doel. Cerzoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Niemczycki met een snelle inworp. Tsouras is nu in balbezit. Tsouras met een sublieme pass. Klungelig pakt Urbanowicz de bal. Urbanowicz haalt uit met een fantastische trap. Cerzoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Tocarciuc is nu in balbezit. Tocarciuc passt de bal in één keer door. Urbanowicz rent richting de bal. Urbanowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sabotasje - Huntsome FC 2:0

80e minuut.
Radomirov verovert de bal door een tackle van achteren. Radomirov geeft een hoge lob. Derlicki kopt de bal weg. Klungelig pakt Weśniuk de bal. Tocarciuc met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ingratta schiet op doel. Boutonet geeft een lange en hoge pass. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz draait met de bal, schiet en ... Cerzoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sabotasje - Huntsome FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Sabotasje 41%, Huntsome FC 59%.
Fc Sabotasje - Huntsome FC 3:0