Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guttane Symph FC
Attack Tactiek 343
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
27 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 49.4
formidable Schieten solid
solid Passen good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Cywil passt de bal met de wreef. Heinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinen passt de bal met de wreef. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Solberg heeft problemen om de bal te vangen. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski draait met de bal, schiet en ... Søberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Symph FC 0:1

6e minuut.
Heinen speelt de bal door. Skjerve rent richting de bal. Skjerve passt de bal met de wreef. Furuseth rent richting de bal. Furuseth draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Klungelig pakt Dzierżyński de bal. Furuseth is nu in balbezit. Furuseth draait met de bal, schiet en ... Dzierżyński probeert de bal aan de voet te houden. Nawoj probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

15e minuut.
Tymianek probeert de bal aan de voet te houden. Furuseth is nu in balbezit. Flatland is nu in balbezit. Flatland schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Furuseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Furuseth passt de bal met de wreef. Flatland rent richting de bal. Flatland schiet op doel. Nawoj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guttane - Symph FC 1:1

20e minuut.
Drange speelt de bal door. Dzierżyński is nu in balbezit. Flatland verovert de bal door een tackle van achteren. Flatland haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Flatland is nu in balbezit. Flatland passt de bal zonder na te denken. Furuseth rent richting de bal. Furuseth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Symph FC 2:1

24e minuut.
Dybvik geeft de bal voor. Flatland rent richting de bal. Flatland passt de bal zonder na te denken. Furuseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Furuseth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Drange speelt de bal door. Klungelig pakt Furuseth de bal. Cywil begaat een overtreding. Furuseth is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Klepp neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Symph FC 3:1

29e minuut.
Sardinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Furuseth verovert de bal door een tackle van achteren. Furuseth passt de bal in één keer door. Skjerve heeft problemen om de bal te vangen. Skjerve met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Flatland is nu in balbezit. Flatland schiet op doel. Nawoj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Symph FC 4:1

34e minuut.
Nawoj speelt de bal door. Klepp speelt de bal door. Klungelig pakt Dzierżyński de bal. Flatland rent richting de bal. Flatland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Westgård met een sublieme pass. Flatland bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatland passt de bal zonder na te denken. Furuseth is nu in balbezit. Furuseth haalt uit met een fantastische trap. Nawoj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Klungelig pakt Westgård de bal. Rudi met een sublieme pass. Dawidowski is nu in balbezit. Dawidowski draait met de bal, schiet en ... Solberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Rudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinen geeft de bal voor. Stroh rent richting de bal. Stroh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klepp speelt de bal door. Skjerve bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjerve speelt de bal door. Flatland is nu in balbezit. Flatland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Rudi rent richting de bal. Westgård onderschept slim de pass. Westgård passt de bal met de wreef. Flatland is nu in balbezit. Flatland draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guttane 33%, Symph FC 67%.
Guttane - Symph FC 4:1

46e minuut.
Drange heeft problemen om de bal te vangen. Furuseth is nu in balbezit. Furuseth geeft een lange en hoge pass. Flatland is nu in balbezit. Flatland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Symph FC 5:1

48e minuut.
Klepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepp passt de bal met de wreef. Furuseth is nu in balbezit. Furuseth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Symph FC 6:1

51e minuut.
Westgård passt de bal met de wreef. Dahl is nu in balbezit. Dahl passt de bal in één keer door. Flatland bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatland schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Flatland bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatland draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Symph FC 7:1

58e minuut.
Varhaug verovert de bal door een tackle van achteren. Tymianek verovert de bal door een tackle van achteren. Tymianek speelt de bal door. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Westgård kopt de bal weg. Daar is Cywil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drange speelt de bal door. Furuseth is nu in balbezit. Furuseth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Nawoj trapt de bal weg. Klungelig pakt Tymianek de bal. Westgård probeert naar een medespeler te passen. Flatland is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Symph FC 8:1

72e minuut.
Dybvik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dzierżyński de bal. Furuseth probeert naar een medespeler te passen. Flatland bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatland schiet op doel. Nawoj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Dzierżyński geeft een hoge lob. Solberg is nu in balbezit. Rudi is nu in balbezit. Rudi haalt uit met een fantastische trap. Søberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Symph FC 8:2

82e minuut.
Rudi probeert de bal met de borst te controleren. Klepp onderschept slim de pass. Klepp geeft een hoge lob. Furuseth rent richting de bal. Furuseth schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Flatland passt de bal zonder na te denken. Westgård speelt de bal door. Drange met een sublieme pass. Skjerve speelt de bal door. Drange geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Dzierżyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drange is nu in balbezit. Drange passt de bal in één keer door. Furuseth is nu in balbezit. Furuseth schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Nawoj speelt de bal door. Dawidowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dybvik. Dybvik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guttane 42%, Symph FC 58%.
Guttane - Symph FC 8:2