Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beste Øst HamKam 95 FC
352 Tactiek Ham V23
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 29.5
solid Schieten weak
very good Passen average
average Verdedigen average


3e minuut.
Klungelig pakt Hornnes de bal. Hornnes verovert de bal door een tackle van achteren. Dahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahl haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Korsvold de bal onder controle te krijgen. Rong rent richting de bal. Rong passt de bal zonder na te denken. Dahl is nu in balbezit. Dahl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hegdal passt de bal zonder na te denken. Rong rent richting de bal. Rong met een sublieme pass. Dahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahl haalt uit met een fantastische trap. Mena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mena trapt de bal weg. Rong kopt de bal weg. Dahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahl draait met de bal, schiet en ... Mena bokst de bal weg.

34e minuut.
Dahl passt de bal met de wreef. Nordlie is nu in balbezit. Nordlie geeft de bal voor. Jørstad kopt de bal weg. Hallingstad geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hegdal rent richting de bal. Jørstad is nu in balbezit. Hegdal onderschept slim de pass. Hegdal geeft een lange en hoge pass. Dybvik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beste Øst 43%, HamKam 95 FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beste Øst - HamKam 95 FC 0:0

62e minuut.
Klungelig pakt Gullsvåg de bal. Lienad rent richting de bal. Hegdal begaat een overtreding. Hegdal krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Hallingstad met een sublieme pass. Nordlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordlie passt de bal in één keer door. Rong bereikt de bal nog maar net als eerste. Rong haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Inworp. Solhaug komt het veld opgelopen. Frączek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beste Øst 49%, HamKam 95 FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beste Øst - HamKam 95 FC 0:0