Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carnicero C.F. Dala-Fram 88
343 Tactiek 343Ony
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 42.5
formidable Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen average


9e minuut.
Tarradellas controleert de bal met de borst. Nordheim met een sublieme pass. Tarradellas verovert de bal door een tackle van achteren. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Razbegailo rent richting de bal. Razbegailo geeft een lange en hoge pass. Daar is Krogstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceccardi rent richting de bal. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Sjøgren geeft een lange en hoge pass. Nordheim kopt de bal weg. Solheim is nu in balbezit. Solheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Dala-Fram 88 0:1

23e minuut.
Phillips probeert de bal aan de voet te houden. Nordheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips onderschept slim de pass. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim draait met de bal, schiet en ... Overå bokst de bal weg.

27e minuut.
Nordheim controleert de bal met de borst. Nordheim met een sublieme pass. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug haalt uit met een fantastische trap. Overå probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dussaux rent richting de bal. Dussaux met een sublieme pass. Daar is Krogstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Carnicero C.F. - Dala-Fram 88 1:1

35e minuut.
Sjøgren probeert naar een medespeler te passen. Engebråten bereikt de bal nog maar net als eerste. Razbegailo begaat een overtreding. Razbegailo krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Ramsland rent richting de bal. Dyrhaug onderschept slim de pass. Dyrhaug passt de bal zonder na te denken. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Ceccardi rent richting de bal. Gökdeniz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ceccardi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rolhion zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ceccardi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Dala-Fram 88 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carnicero C.F. 57%, Dala-Fram 88 43%.
Carnicero C.F. - Dala-Fram 88 2:1

47e minuut.
Rolhion geeft de bal voor. Moldskred kopt de bal weg. Gökdeniz heeft problemen om de bal te vangen. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi schiet op doel. Rognli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Nordheim kopt de bal weg. Phillips heeft problemen om de bal te vangen. Dyrhaug rent richting de bal. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ... Overå werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Dussaux rent richting de bal. Dussaux passt de bal in één keer door. Ceccardi controleert de bal met de borst. Parizotto rent richting de bal. Parizotto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Sjøgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Engebråten bereikt de bal nog maar net als eerste. Engebråten geeft een hoge lob. Dyrhaug rent richting de bal. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Engebråten is nu in balbezit. Engebråten met een sublieme pass. Phillips rent richting de bal. Nordheim verovert de bal door een tackle van achteren. Nordheim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sjøgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjøgren geeft de bal voor. Klungelig pakt De Wever de bal. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Rolhion passt de bal met de wreef. Dussaux is nu in balbezit. Dussaux passt de bal met de wreef. Parizotto rent richting de bal. Parizotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Dala-Fram 88 3:1

73e minuut.
Razbegailo is nu in balbezit. Razbegailo passt de bal met de wreef. Sjøgren onderschept slim de pass. Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Dyrhaug verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krogstad neemt de hoekschop. Dyrhaug krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Dala-Fram 88 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carnicero C.F. 41%, Dala-Fram 88 59%.
Carnicero C.F. - Dala-Fram 88 3:2