Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prior Hærland SF litj puttan
Normal Tactiek super
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 32.1
slecht Schieten matig
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Soma is nu in balbezit. Soma passt de bal zonder na te denken. Ulset bereikt de bal nog maar net als eerste. Levipani verovert de bal door een tackle van achteren. Levipani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Soma heeft problemen om de bal te vangen. Engdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Engdal passt de bal in één keer door. Tangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangstad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prior Hærland SF - litj puttan 0:1

4e minuut.
Engdal geeft een lange en hoge pass. Nybø kopt de bal weg. Daar is Ulset, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levipani rent richting de bal. Levipani draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Soma bereikt de bal nog maar net als eerste. Soma passt de bal in één keer door. Elvenes is nu in balbezit. Elvenes haalt uit met een fantastische trap. Vannuten werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Fredheim is nu in balbezit. Soma verovert de bal door een tackle van achteren. Soma passt de bal met de wreef. Elvenes rent richting de bal. Elvenes draait met de bal, schiet en ... Vannuten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Tangstad is nu in balbezit. Tangstad probeert naar een medespeler te passen. Levipani heeft problemen om de bal te vangen. Levipani haalt uit met een fantastische trap. Drabløs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prior Hærland SF - litj puttan 0:2

15e minuut.
Galindo geeft een hoge lob. Tangstad kopt de bal weg. Levipani rent richting de bal. Levipani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prior Hærland SF - litj puttan 0:3

19e minuut.
Biesicki is nu in balbezit. Biesicki passt de bal met de wreef. Ulset rent richting de bal. Levipani is nu in balbezit. Levipani haalt uit met een fantastische trap. Drabløs bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Iordãnescu kopt de bal weg. Levipani is nu in balbezit. Levipani passt de bal zonder na te denken. Tangstad is nu in balbezit. Tangstad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Nybø raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rognli komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Odden onderschept slim de pass. Engdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Engdal speelt de bal door. Tangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangstad schiet op doel. Drabløs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prior Hærland SF 73%, litj puttan 27%.
Prior Hærland SF - litj puttan 0:3

46e minuut.
Engdal met een sublieme pass. Odden rent richting de bal. Tangstad rent richting de bal. Tangstad haalt uit met een fantastische trap. Drabløs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prior Hærland SF - litj puttan 0:4

49e minuut.
Engdal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rognli de bal. Tangstad rent richting de bal. Tangstad haalt uit met een fantastische trap. Drabløs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prior Hærland SF - litj puttan 0:5

59e minuut.
Østrem geeft een lange en hoge pass. Strømnes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tarlósi is nu in balbezit. Stordal is nu in balbezit. Iordãnescu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Odden heeft problemen om de bal te vangen. Østrem speelt de bal door. Iordãnescu speelt de bal door. Levipani rent richting de bal. Levipani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prior Hærland SF - litj puttan 0:6

68e minuut.
Vannuten met een sublieme pass. Tangstad kopt de bal weg. Rognli controleert de bal met de borst. Odden verovert de bal door een tackle van achteren. Odden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Østrem rent richting de bal. Engdal verovert de bal door een tackle van achteren. Stordal bereikt de bal nog maar net als eerste. Engdal onderschept slim de pass. Engdal geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Tangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangstad probeert naar een medespeler te passen. Rognli is nu in balbezit. Odden onderschept slim de pass. Odden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sjøgren probeert naar een medespeler te passen. Elvenes is nu in balbezit. Terlecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Terlecki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prior Hærland SF 70%, litj puttan 30%.
Prior Hærland SF - litj puttan 0:6