Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carnicero C.F. Guttane
343 Tactiek Attack
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 63.6
formidable Schieten formidable
good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Dybvik kan de bal niet met de borst controleren. Dybvik geeft de bal voor. Flatland kopt de bal weg. Ruud kan de bal niet met de borst controleren. Ruud geeft een hoge lob. Overå verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Rolhion probeert naar een medespeler te passen. Razbegailo rent richting de bal. Razbegailo speelt de bal door. Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Razbegailo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ceccardi de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Razbegailo zal de hoekschop nemen. Houdek maakt een snoekduik en kopt de bal. Astrup kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Fossum is nu in balbezit. Fossum probeert naar een medespeler te passen. Ruud bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruud geeft een lange en hoge pass. Furuseth maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Fossum speelt de bal door. Ruud bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruud geeft een hoge lob. Furuseth maakt een snoekduik en kopt de bal. Overå werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Guttane 0:1

18e minuut.
Parizotto rent richting de bal. Parizotto passt de bal met de wreef. Ruud met een sublieme pass. Furuseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Furuseth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Flatland heeft problemen om de bal te vangen. Flatland passt de bal zonder na te denken. Furuseth rent richting de bal. Furuseth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Guttane 0:2

23e minuut.
Tarradellas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruud verovert de bal door een tackle van achteren. Ruud probeert naar een medespeler te passen. Furuseth rent richting de bal. Furuseth draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Ruud heeft problemen om de bal te vangen. Ruud speelt de bal door. Furuseth rent richting de bal. Furuseth haalt uit met een fantastische trap. Overå werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Guttane 0:3

33e minuut.
Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi passt de bal met de wreef. Daar is Parizotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brattli met een sublieme pass. Huse kan de bal niet met de borst controleren. Parizotto is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Klungelig pakt Rolhion de bal. Hoftun is nu in balbezit. Hoftun passt de bal zonder na te denken. Furuseth is nu in balbezit. Furuseth haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Ramsland passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fossum de bal. Fossum passt de bal zonder na te denken. Furuseth rent richting de bal. Furuseth schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Flatland bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Flatland bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Guttane 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carnicero C.F. 58%, Guttane 42%.
Carnicero C.F. - Guttane 0:4

48e minuut.
De Wever geeft een lange en hoge pass. Huse rent richting de bal. Parizotto onderschept slim de pass. Ceccardi rent richting de bal. Ceccardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Guttane 1:4

50e minuut.
Flatland passt de bal met de wreef. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Furuseth verovert de bal door een tackle van achteren. Furuseth haalt uit met een fantastische trap. Overå werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Guttane 1:5

54e minuut.
Klepp heeft problemen om de bal te vangen. Klepp probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Berg de bal. Furuseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Furuseth haalt uit met een fantastische trap. Overå bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Berg de bal. Berg speelt de bal door. Furuseth is nu in balbezit. Furuseth haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Flatland rent richting de bal. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatland is nu in balbezit. Flatland draait met de bal, schiet en ... Overå probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Guttane 1:6

63e minuut.
Ceccardi kopt de bal weg. Fossum controleert de bal met de borst. Fossum met een sublieme pass. Flatland rent richting de bal. Flatland haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Ruud speelt de bal door. Daar is Phillips, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berg rent richting de bal. Berg haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt De Wever de bal. Furuseth rent richting de bal. Furuseth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Guttane 1:7

68e minuut.
Dussaux geeft de bal voor. Brattli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi verovert de bal door een tackle van achteren. Ceccardi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Guttane 2:7

79e minuut.
Overå speelt de bal door. Fossum bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossum passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Flatland de bal. Flatland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Guttane 2:8

81e minuut.
De Wever geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoftun met een snelle inworp. Klepp rent richting de bal. Klepp geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ruud is nu in balbezit. Ruud speelt de bal door. Flatland is nu in balbezit. Flatland schiet op doel. Overå maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Guttane 2:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carnicero C.F. 62%, Guttane 38%.
Carnicero C.F. - Guttane 2:9