Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huntsome FC Prior Hærland SF
541 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 19.5
good Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Weśniuk speelt de bal door. Ciora is nu in balbezit. Ciora passt de bal met de wreef. Ingratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingratta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - Prior Hærland SF 1:0

3e minuut.
Ciora met een sublieme pass. Ingratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Larsen rent richting de bal. Ingratta onderschept slim de pass. Ingratta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Drabløs met een harde bal richting middenveld. Marciaga kopt de bal weg. Ingratta rent richting de bal. Ingratta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - Prior Hærland SF 2:0

7e minuut.
Sandsmark zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciora rent richting de bal. Ciora geeft een lange en hoge pass. Daar is Larsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingratta is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - Prior Hærland SF 3:0

17e minuut.
Mikšík verovert de bal door een tackle van achteren. Mikšík probeert naar een medespeler te passen. Ciora bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciora geeft een lange en hoge pass. Ingratta krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Stordal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciora onderschept slim de pass. Ciora passt de bal met de wreef. Ingratta heeft problemen om de bal te vangen. Ingratta schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ingratta passt de bal in één keer door. Marciaga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ciora de bal. Ingratta is nu in balbezit. Ingratta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - Prior Hærland SF 4:0

25e minuut.
Ingratta onderschept slim de pass. Larsen rent richting de bal. Ingratta verovert de bal door een tackle van achteren. Ingratta draait met de bal, schiet en ... Drabløs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - Prior Hærland SF 5:0

26e minuut.
Marciaga met een sublieme pass. Ciora bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciora met een sublieme pass. Ingratta rent richting de bal. Ingratta schiet op doel. Drabløs bokst de bal weg. Larsen heeft problemen om de bal te vangen. Ingratta is nu in balbezit. Ingratta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - Prior Hærland SF 6:0

27e minuut.
Elvenes heeft problemen om de bal te vangen. Ingratta is nu in balbezit. Elvenes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elvenes krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Radomirov met een sublieme pass. Daar is Ciora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marciaga probeert naar een medespeler te passen. Ingratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingratta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Weśniuk met een sublieme pass. Marciaga rent richting de bal. Marciaga met een sublieme pass. Mikšík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikšík geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ingratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingratta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - Prior Hærland SF 7:0

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Larsen trapt de bal weg. Marciaga geeft de bal voor. Ingratta rent richting de bal. Ingratta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huntsome FC 32%, Prior Hærland SF 68%.
Huntsome FC - Prior Hærland SF 7:0

49e minuut.
Rognli geeft de bal voor. Ciora geeft een hoge lob. Ingratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingratta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ciora geeft de bal voor. Daar is Ingratta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Drabløs trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Marciaga de bal. Marciaga probeert naar een medespeler te passen. Ingratta is nu in balbezit. Ingratta schiet op doel. Paal! Drabløs bokst de bal weg.

54e minuut.
Drabløs trapt de bal weg. Mikšík kopt de bal weg. Ciora probeert naar een medespeler te passen. Ingratta heeft problemen om de bal te vangen. Ingratta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - Prior Hærland SF 8:0

57e minuut.
Rognli trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mrvaljević met een snelle inworp. Weśniuk kan de bal niet met de borst controleren. Weśniuk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Weśniuk controleert de bal met de borst. Weśniuk met een sublieme pass. Ingratta rent richting de bal. Ingratta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Larsen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - Prior Hærland SF 9:0

60e minuut.
Sjøgren rent richting de bal. Mrvaljević rent richting de bal. Mrvaljević met een sublieme pass. Ingratta rent richting de bal. Ingratta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Ingratta de bal. Ciora bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciora passt de bal zonder na te denken. Ingratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingratta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Marciaga kopt de bal weg. Ulset heeft problemen om de bal te vangen. Mikšík geeft de bal voor. Marciaga kopt de bal weg. Mikšík met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ciora speelt de bal door. Ingratta is nu in balbezit. Larsen is nu in balbezit. Ingratta verovert de bal door een tackle van achteren. Ingratta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ingratta rent richting de bal. Ingratta geeft een hoge lob. Marciaga geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - Prior Hærland SF 10:0

72e minuut.
Mrvaljević rent richting de bal. Mrvaljević probeert naar een medespeler te passen. Ciora probeert naar een medespeler te passen. Ingratta is nu in balbezit. Ingratta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Weśniuk probeert naar een medespeler te passen. Mrvaljević rent richting de bal. Mrvaljević geeft de bal voor. Ingratta is nu in balbezit. Ingratta draait met de bal, schiet en ... Drabløs bokst de bal weg. Larsen kopt de bal weg. Klungelig pakt Marciaga de bal. Stordal rent richting de bal. Ingratta onderschept slim de pass. Ingratta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - Prior Hærland SF 11:0

77e minuut.
Weśniuk is nu in balbezit. Weśniuk probeert naar een medespeler te passen. Marciaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciora bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciora geeft de bal voor. Drabløs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ingratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingratta haalt uit met een fantastische trap. Drabløs bokst de bal weg.

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Weśniuk de bal onder controle te krijgen. Mrvaljević is nu in balbezit. Mrvaljević passt de bal zonder na te denken. Ingratta rent richting de bal. Ingratta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Larsen rent richting de bal. Ingratta onderschept slim de pass. Ingratta passt de bal in één keer door. Ciora heeft problemen om de bal te vangen. Ciora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huntsome FC 20%, Prior Hærland SF 80%.
Huntsome FC - Prior Hærland SF 11:0