Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
litj puttan Dala-Fram 88
super Tactiek 343Ony
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 41.3
weak Schieten solid
adequate Passen adequate
poor Verdedigen average


8e minuut.
Engebråten passt de bal in één keer door. Nordheim rent richting de bal. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Dala-Fram 88 0:1

12e minuut.
Engebråten bereikt de bal nog maar net als eerste. Engebråten met een sublieme pass. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim is nu in balbezit. Solheim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Tarlósi de bal. Engebråten bereikt de bal nog maar net als eerste. Engebråten draait met de bal, schiet en ... Vannuten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Dala-Fram 88 0:2

14e minuut.
Solheim verovert de bal door een tackle van achteren. Solheim speelt de bal door. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug onderschept slim de pass. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Iordãnescu passt de bal met de wreef. Levipani bereikt de bal nog maar net als eerste. Levipani probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tangstad de bal. Tangstad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sjøgren passt de bal met de wreef. Nordheim is nu in balbezit. Nordheim met een sublieme pass. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Dala-Fram 88 0:3

18e minuut.
Tangstad probeert de bal aan de voet te houden. Levipani bereikt de bal nog maar net als eerste. Levipani passt de bal zonder na te denken. Odden rent richting de bal. Odden haalt uit met een fantastische trap. Rognli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Dala-Fram 88 1:3

21e minuut.
Odden probeert naar een medespeler te passen. Daar is Engdal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engdal speelt de bal door. Tangstad rent richting de bal. Tangstad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Fredheim is nu in balbezit. Engebråten verovert de bal door een tackle van achteren. Engebråten passt de bal zonder na te denken. Sjøgren heeft problemen om de bal te vangen. Sjøgren geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Dyrhaug, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyrhaug schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Dala-Fram 88 1:4

29e minuut.
Iordãnescu passt de bal met de wreef. Engebråten rent richting de bal. Engebråten met een sublieme pass. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Engebråten probeert naar een medespeler te passen. Solheim probeert naar een medespeler te passen. Terlecki rent richting de bal. Nordheim onderschept slim de pass. Nordheim draait met de bal, schiet en ... Vannuten bokst de bal weg.

36e minuut.
Gökdeniz geeft de bal voor. Dyrhaug rent richting de bal. Nordheim probeert naar een medespeler te passen. Solheim is nu in balbezit. Solheim haalt uit met een fantastische trap. Vannuten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dyrhaug rent richting de bal. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ... Vannuten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Dala-Fram 88 1:5

44e minuut.
Sjøgren verovert de bal door een tackle van achteren. Sjøgren probeert naar een medespeler te passen. Solheim rent richting de bal. Solheim draait met de bal, schiet en ... Vannuten probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: litj puttan 58%, Dala-Fram 88 42%.
litj puttan - Dala-Fram 88 1:5

50e minuut.
Krogstad geeft de bal voor. Klungelig pakt Galindo de bal. Dyrhaug rent richting de bal. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Dala-Fram 88 1:6

51e minuut.
Klungelig pakt Levipani de bal. Solheim verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Engdal. Solheim raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Solheim kan niet meer verder spelen. Hoset komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Krogstad rent richting de bal. Krogstad passt de bal in één keer door. Iordãnescu met een sublieme pass. Levipani is nu in balbezit. Levipani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Rognli trapt de bal weg. Nordheim kopt de bal weg. Klungelig pakt Terlecki de bal. Dyrhaug rent richting de bal. Dyrhaug haalt uit met een fantastische trap. Vannuten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Terlecki is nu in balbezit. Engebråten verovert de bal door een tackle van achteren. Engebråten speelt de bal door. Hoset rent richting de bal. Hoset haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Sjøgren geeft een lange en hoge pass. Engebråten bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Engebråten onderschept slim de pass. Engebråten passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Nordheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordheim probeert naar een medespeler te passen. Tarlósi probeert naar een medespeler te passen. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dyrhaug rent richting de bal. Dyrhaug passt de bal met de wreef. Nordheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordheim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Dala-Fram 88 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: litj puttan 71%, Dala-Fram 88 29%.
litj puttan - Dala-Fram 88 1:7