Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uniteds LP
532 Tactiek LP22
60% Balbezit 40%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
56.1 gemiddelde waardering 37.6
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Lohk is nu in balbezit. Herout onderschept slim de pass. Herout passt de bal zonder na te denken. Paredes is nu in balbezit. Paredes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Çobanzadə rent richting de bal. Çobanzadə geeft een hoge lob. Daniels heeft problemen om de bal te vangen. Cok is nu in balbezit. Cok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniteds - LP 1:0

8e minuut.
Çobanzadə rent richting de bal. Çobanzadə speelt de bal door. Herout is nu in balbezit. Herout draait met de bal, schiet en ... Viil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniteds - LP 2:0

10e minuut.
Herout probeert naar een medespeler te passen. Cok rent richting de bal. Viil rent richting de bal. Cok onderschept slim de pass. Cok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Herout is nu in balbezit. Herout passt de bal met de wreef. Çobanzadə is nu in balbezit. Çobanzadə geeft een hoge lob. Cok maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Dale maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Land probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bylok speelt de bal door. Ulutürk rent richting de bal. Ulutürk geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Çobanzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çobanzadə geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Klavan de bal. Cok rent richting de bal. Cok schiet op doel. Kondratski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniteds - LP 3:0

23e minuut.
Dreesen is nu in balbezit. Lohk verovert de bal door een tackle van achteren. Lohk probeert naar een medespeler te passen. Demirchyan is nu in balbezit. Demirchyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dale verovert de bal door een tackle van achteren. Paredes onderschept slim de pass. Herout bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout geeft een lange en hoge pass. Cok springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniteds - LP 4:0

29e minuut.
Ulutürk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rästa de bal. Cok rent richting de bal. Cok draait met de bal, schiet en ... Rästa probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Herout kopt de bal weg. Kondratski met een sublieme pass. Bylok kopt de bal weg. Herout bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vanenurm komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Sarapuu rent richting de bal. Sarapuu probeert naar een medespeler te passen. Vanenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanenurm schiet op doel. García Junyent probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
García Junyent trapt de bal weg van het doel. Çobanzadə speelt de bal door. Herout rent richting de bal. Herout draait met de bal, schiet en ... Dale probeert de bal aan de voet te houden. Kondratski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Paredes is nu in balbezit. Çobanzadə rent richting de bal. Çobanzadə passt de bal met de wreef. Herout bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klavan geeft een lange en hoge pass. Sarapuu probeert de bal met de borst te controleren. Dreesen geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uniteds 40%, LP 60%.
Uniteds - LP 4:0

46e minuut.
Brochocki geeft een hoge lob. Ulutürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulutürk geeft de bal voor. Herout rent richting de bal. Herout draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uniteds - LP 5:0

52e minuut.
Paredes probeert naar een medespeler te passen. Ulutürk is nu in balbezit. Ulutürk passt de bal zonder na te denken. Herout rent richting de bal. Herout draait met de bal, schiet en ... Kondratski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniteds - LP 6:0

54e minuut.
Klavan rent richting de bal. Klavan geeft een lange en hoge pass. Brochocki kopt de bal weg. Herout bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout schiet op doel. Kondratski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Bylok kopt de bal weg. Herout heeft problemen om de bal te vangen. Cok is nu in balbezit. Cok schiet op doel. Kondratski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniteds - LP 7:0

58e minuut.
Cok passt de bal zonder na te denken. Paredes rent richting de bal. Paredes geeft een hoge lob. Herout rent richting de bal. Herout haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniteds - LP 8:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lääts komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Çobanzadə probeert naar een medespeler te passen. Ulutürk is nu in balbezit. Ulutürk passt de bal zonder na te denken. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniteds - LP 9:0

82e minuut.
Herout probeert de bal aan de voet te houden. Viil rent richting de bal. Paredes is nu in balbezit. Herout rent richting de bal. Herout draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uniteds - LP 10:0

87e minuut.
Sarapuu is nu in balbezit. Brochocki verovert de bal door een tackle van achteren. Brochocki met een sublieme pass. Çobanzadə is nu in balbezit. Çobanzadə geeft de bal voor. Kondratski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Dale geeft een hoge lob. Inworp. Dreesen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çobanzadə geeft een hoge lob. Ulutürk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uniteds 35%, LP 65%.
Uniteds - LP 10:0