Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stramianus FC Bakklandet Ballklubb
Defending Tactiek Høyt spill i fin
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
37.2 gemiddelde waardering 25.4
average Schieten average
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


18e minuut.
Mojzesowicz is nu in balbezit. Mojzesowicz geeft een lange en hoge pass. Sandemose probeert naar een medespeler te passen. Reite rent richting de bal. Reite schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Trydal speelt de bal door. Tveita is nu in balbezit. Duanes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tveita raakt geblesseerd tijdens het duel. Trydal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Njærheim geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duanes met een snelle inworp. Bieniek rent richting de bal. Bieniek geeft een lange en hoge pass. Kolseth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Sandemose de bal. Reite onderschept slim de pass. Reite draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stramianus FC - Bakklandet Ballklubb 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stramianus FC 55%, Bakklandet Ballklubb 45%.
Stramianus FC - Bakklandet Ballklubb 1:0

48e minuut.
Myhre geeft de bal voor. Inworp. Ramsøy met een snelle inworp. Trydal bereikt de bal nog maar net als eerste. Trydal geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Myhre met een snelle inworp. Mojzesowicz speelt de bal door. Duanes probeert naar een medespeler te passen. Reite is nu in balbezit. Reite draait met de bal, schiet en ... Kolseth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Sortland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Åsebø stond buitenspel. Dyngeland maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tveita is nu in balbezit. Tveita haalt uit met een fantastische trap. Røine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Klungelig pakt Bieniek de bal. Bieniek geeft een hoge lob. Dyngeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyngeland geeft een hoge lob. Mojzesowicz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Åsebø rent richting de bal. Åsebø haalt uit met een fantastische trap. Kolseth bokst de bal weg.

90e minuut.
Ramsøy kopt de bal weg. Trydal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mojzesowicz. Mojzesowicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stramianus FC 40%, Bakklandet Ballklubb 60%.
Stramianus FC - Bakklandet Ballklubb 1:0