Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haas FC Viking Stavanger FK
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 27
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


7e minuut.
Dagsland geeft de bal voor. Oftedal kopt de bal weg. Klungelig pakt Rishaug de bal. Austrheim is nu in balbezit. Austrheim haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Engen verovert de bal door een tackle van achteren. Lausund rent richting de bal. Engen onderschept slim de pass. Engen schiet op doel. Drabløs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haas FC - Viking Stavanger FK 1:0

16e minuut.
Bjerkås bereikt de bal nog maar net als eerste. Malde verovert de bal door een tackle van achteren. Malde met een sublieme pass. Evjen rent richting de bal. Evjen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Lausund met een sublieme pass. Malde speelt de bal door. Rekdal rent richting de bal. Austrheim verovert de bal door een tackle van achteren. Austrheim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Teige rent richting de bal. Engen bereikt de bal nog maar net als eerste. Engen probeert naar een medespeler te passen. Teigen heeft problemen om de bal te vangen. Teigen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Oftedal rent richting de bal. Rishaug verovert de bal door een tackle van achteren. Rishaug probeert naar een medespeler te passen. Teigen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teigen schiet op doel. Drabløs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dagsland trapt de bal weg. Oftedal kopt de bal weg. Evjen is nu in balbezit. Evjen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Haas FC - Viking Stavanger FK 1:1

33e minuut.
Bjerkås is nu in balbezit. Malde verovert de bal door een tackle van achteren. Malde probeert naar een medespeler te passen. Austrheim is nu in balbezit. Austrheim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Nymark is nu in balbezit. Teigen verovert de bal door een tackle van achteren. Engen rent richting de bal. Engen draait met de bal, schiet en ... Drabløs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haas FC - Viking Stavanger FK 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haas FC 48%, Viking Stavanger FK 52%.
Haas FC - Viking Stavanger FK 2:1

51e minuut.
Oftedal rent richting de bal. Engen bereikt de bal nog maar net als eerste. Engen passt de bal in één keer door. Teigen rent richting de bal. Teigen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Austbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Austbø passt de bal in één keer door. Alfheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfheim passt de bal zonder na te denken. Malde geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haas FC 60%, Viking Stavanger FK 40%.
Haas FC - Viking Stavanger FK 2:1