Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Åkra IL TenHags
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


32e minuut.
Torsvik trapt de bal weg van het doel. Tafjord kopt de bal weg. Førde bereikt de bal nog maar net als eerste. Førde haalt uit met een fantastische trap. Skøien probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Åkra IL - TenHags 0:1

41e minuut.
Flatland speelt de bal door. Krogh rent richting de bal. Ofstad maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ofstad naar de kleedkamers voor een vroege douche.

45e minuut.
Hågensen speelt de bal door. Tafjord rent richting de bal. Tafjord met een sublieme pass. Førde bereikt de bal nog maar net als eerste. Førde draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Åkra IL - TenHags 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Åkra IL 48%, TenHags 52%.
Åkra IL - TenHags 0:2

66e minuut.
Bjørsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørsvik geeft een lange en hoge pass. Hågensen kopt de bal weg. Førde heeft problemen om de bal te vangen. Førde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Åkra IL - TenHags 0:3

72e minuut.
Stendhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokkeland verovert de bal door een tackle van achteren. Stokkeland met een sublieme pass. Skogseid bereikt de bal nog maar net als eerste. Skogseid geeft de bal voor. Paal!

77e minuut.
Stendhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tafjord is nu in balbezit. Stendhal onderschept slim de pass. Førde is nu in balbezit. Førde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Åkra IL - TenHags 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Åkra IL 64%, TenHags 36%.
Åkra IL - TenHags 0:4