Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rød union LP
røddef Tactiek LP22
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 37.2
goed Schieten goed
solide Passen redelijk
solide Verdedigen matig


1e minuut.
Jelec is nu in balbezit. Jansen rent richting de bal. Jansen geeft een lange en hoge pass. Massó is nu in balbezit. Massó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
El Hassani met een sublieme pass. Klungelig pakt Betti de bal. Land verovert de bal door een tackle van achteren. Land geeft een lange en hoge pass. Demirchyan springt en kopt de bal. Brakus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sarapuu is nu in balbezit. Sarapuu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - LP 0:1

8e minuut.
Rästa geeft de bal voor. Demirchyan kopt de bal weg. Boissier heeft problemen om de bal te vangen. Sarapuu rent richting de bal. Sarapuu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Viil geeft een lange en hoge pass. Trzeciakiewicz rent richting de bal. Altsepp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Altsepp krijgt een gele kaart.

13e minuut.
El Hassani is nu in balbezit. El Hassani passt de bal in één keer door. Betti rent richting de bal. Betti draait met de bal, schiet en ... Rästa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
El Hassani is nu in balbezit. El Hassani passt de bal zonder na te denken. Klavan is nu in balbezit. Betti onderschept slim de pass. Betti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rød union - LP 1:1

22e minuut.
Land onderschept slim de pass. Ceranka geeft een hoge lob. Serre kopt de bal weg. Klungelig pakt Demirchyan de bal. Demirchyan draait met de bal, schiet en ... Brakus bokst de bal weg.

25e minuut.
Jelec met een sublieme pass. El Hassani heeft problemen om de bal te vangen. El Hassani geeft de bal voor. Massó springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Dale de bal onder controle te krijgen. Kondratski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Betti rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - LP 2:1

28e minuut.
Daniels raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lääts komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Doeltrap. Fleury komt het veld opgelopen. Vanenurm komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rød union 43%, LP 57%.
Rød union - LP 2:1

49e minuut.
Jelec probeert naar een medespeler te passen. Jansen heeft problemen om de bal te vangen. Jansen passt de bal in één keer door. Daar is Massó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massó haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Grinčelaitis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Klavan de bal. Demirchyan rent richting de bal. Jelec verovert de bal door een tackle van achteren. Jelec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - LP 3:1

75e minuut.
Trzeciakiewicz met de inworp. El Hassani met een sublieme pass. Jelec met een sublieme pass. Jansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ceranka met een sublieme pass. Jansen is nu in balbezit. Jansen speelt de bal door. Massó rent richting de bal. Massó geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Demirchyan is nu in balbezit. Demirchyan passt de bal met de wreef. Lääts rent richting de bal. Lääts draait met de bal, schiet en ... Brakus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Doeltrap. Brakus trapt de bal weg van het doel. El Hassani kopt de bal weg. Fleury rent richting de bal. Fleury haalt uit met een fantastische trap. Kondratski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Grinčelaitis probeert de bal aan de voet te houden. Lohk rent richting de bal. Lohk passt de bal met de wreef. Lääts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääts haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rød union 39%, LP 61%.
Rød union - LP 3:1