Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Balleklem Uniteds
532 Tactiek 532
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 56.1
solid Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Franta met de inworp. Probocskai rent richting de bal. Probocskai passt de bal in één keer door. Cok is nu in balbezit. Cok haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Hauwaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Franta is nu in balbezit. Franta geeft de bal voor. Ngatai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngatai haalt uit met een fantastische trap. Hauwaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - Uniteds 0:1

10e minuut.
Gabriel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Probocskai met een sublieme pass. Klungelig pakt Cok de bal. Cok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - Uniteds 0:2

15e minuut.
Cok rent richting de bal. Ngatai rent richting de bal. Cok rent richting de bal. Cok schiet op doel. Hauwaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - Uniteds 0:3

19e minuut.
Mäntyrinne probeert naar een medespeler te passen. Probocskai bereikt de bal nog maar net als eerste. Probocskai passt de bal in één keer door. Cok is nu in balbezit. Cok haalt uit met een fantastische trap. Hauwaert bokst de bal weg. Ngatai is nu in balbezit. Ngatai schiet op doel. Hauwaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bergli rent richting de bal. Bergli geeft de bal voor. Mäntyrinne geeft een hoge lob. Cok rent richting de bal. Cok draait met de bal, schiet en ... Hauwaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Neguţescu rent richting de bal. Neguţescu geeft een hoge lob. Bergli heeft problemen om de bal te vangen. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hauwaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Ngatai rent richting de bal. Rinuccini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ngatai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ngatai neemt zijn aanloop. Hauwaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - Uniteds 0:4

39e minuut.
Hauwaert met een harde bal richting middenveld. Neguţescu kopt de bal weg. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - Uniteds 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Balleklem 63%, Uniteds 37%.
FK Balleklem - Uniteds 0:5

48e minuut.
Čolić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Groeneveld de bal. Janczylik rent richting de bal. Janczylik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - Uniteds 1:5

78e minuut.
Cascalho passt de bal met de wreef. Bicocchi is nu in balbezit. Bicocchi passt de bal in één keer door. Čolić is nu in balbezit. Čolić haalt uit met een fantastische trap. García Junyent kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Gabriel heeft problemen om de bal te vangen. Gabriel geeft de bal voor. Ngatai is nu in balbezit. Ngatai draait met de bal, schiet en ... Hauwaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - Uniteds 1:6

90e minuut.
Klungelig pakt Cok de bal. Jäkl begaat een overtreding. Cok is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Neguţescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Bergli de bal. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok haalt uit met een fantastische trap. Hauwaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Franta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Balleklem 51%, Uniteds 49%.
FK Balleklem - Uniteds 1:6