Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viking Stavanger FK Bakklandet Ballklubb
433 Tactiek Høyt spill i fin
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 26.1
average Schieten good
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


3e minuut.
Dyngeland rent richting de bal. Vestli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dyngeland raakt geblesseerd tijdens het duel. Sortland met een snel genomen vrije trap. Tveita is nu in balbezit. Tveita haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Stavanger FK - Bakklandet Ballklubb 0:1

7e minuut.
Herfindal rent richting de bal. Ramsøy verovert de bal door een tackle van achteren. Ramsøy probeert naar een medespeler te passen. Tveita rent richting de bal. Tveita haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Stavanger FK - Bakklandet Ballklubb 0:2

18e minuut.
Teige geeft een hoge lob. Westad is nu in balbezit. Westad passt de bal zonder na te denken. Røstad rent richting de bal. Røstad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Austrheim rent richting de bal. Dyngeland is nu in balbezit. Dyngeland met een sublieme pass. Austrheim rent richting de bal. Austrheim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Herfindal onderschept slim de pass. Vindenes is nu in balbezit. Vindenes passt de bal met de wreef. Tveita is nu in balbezit. Tveita schiet op doel. Drabløs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Austrheim is nu in balbezit. Vindenes verovert de bal door een tackle van achteren. Vindenes probeert naar een medespeler te passen. Røstad is nu in balbezit. Røstad schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Sortland verovert de bal door een tackle van achteren. Sortland probeert naar een medespeler te passen. Nymark rent richting de bal. Tveita verovert de bal door een tackle van achteren. Tveita draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Tveita met een sublieme pass. Dyngeland rent richting de bal. Vindenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveita bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveita draait met de bal, schiet en ... Drabløs bokst de bal weg. Tveita is nu in balbezit. Tveita schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Dyngeland speelt de bal door. Vindenes rent richting de bal. Vindenes passt de bal met de wreef. Ramsøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsøy passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking Stavanger FK 61%, Bakklandet Ballklubb 39%.
Viking Stavanger FK - Bakklandet Ballklubb 0:2

61e minuut.
Vindenes geeft een lange en hoge pass. Drabløs speelt de bal door. Vindenes kopt de bal weg. Tveita rent richting de bal. Tveita draait met de bal, schiet en ... Drabløs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Røstad is nu in balbezit. Røstad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Stavanger FK - Bakklandet Ballklubb 0:3

79e minuut.
Vindenes rent richting de bal. Vindenes met een sublieme pass. Nymark rent richting de bal. Tveita onderschept slim de pass. Tveita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking Stavanger FK 52%, Bakklandet Ballklubb 48%.
Viking Stavanger FK - Bakklandet Ballklubb 0:3