Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haas FC Stramianus FC
Normal Tactiek Defending
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 35.7
poor Schieten poor
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


10e minuut.
Duanes met een snelle inworp. Bieniek geeft de bal voor. Mojzesowicz kopt de bal weg. Reite is nu in balbezit. Reite geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Engen is nu in balbezit. Bieniek verovert de bal door een tackle van achteren. Bieniek probeert naar een medespeler te passen. Åsebø rent richting de bal. Åsebø draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dagsland geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duanes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Åsebø bereikt de bal nog maar net als eerste. Åsebø draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Rishaug probeert naar een medespeler te passen. Bjerkås rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mojzesowicz. Mojzesowicz krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Reite schiet op doel. Doeltrap. Rekdal trapt de bal weg. Mojzesowicz geeft de bal voor. Reite krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Dagsland kopt de bal weg. Mojzesowicz kan de bal niet met de borst controleren. Mojzesowicz speelt de bal door. Åsebø is nu in balbezit. Åsebø schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Haas FC - Stramianus FC 0:1

33e minuut.
Mojzesowicz rent richting de bal. Mojzesowicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Rekdal de bal. Reite bereikt de bal nog maar net als eerste. Reite haalt uit met een fantastische trap. Valderhaug kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haas FC 67%, Stramianus FC 33%.
Haas FC - Stramianus FC 0:1

60e minuut.
Dagsland onderschept slim de pass. Dagsland passt de bal in één keer door. Mojzesowicz met een sublieme pass. Daar is Reite, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reite schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Haas FC - Stramianus FC 0:2

73e minuut.
Giske rent richting de bal. Giske passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Austbø de bal. Mojzesowicz is nu in balbezit. Mojzesowicz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Duanes passt de bal in één keer door. Åsebø rent richting de bal. Dagsland bereikt de bal nog maar net als eerste. Åsebø onderschept slim de pass. Åsebø draait met de bal, schiet en ... Valderhaug kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Bieniek onderschept slim de pass. Duanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Duanes passt de bal zonder na te denken. Mojzesowicz geeft een hoge lob. Åsebø maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Mojzesowicz passt de bal in één keer door. Duanes is nu in balbezit. Duanes probeert naar een medespeler te passen. Reite rent richting de bal. Reite haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haas FC 61%, Stramianus FC 39%.
Haas FC - Stramianus FC 0:2