Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Åsane AIL TenHags
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Øren passt de bal zonder na te denken. Førde is nu in balbezit. Moseng bereikt de bal nog maar net als eerste. Førde onderschept slim de pass. Førde haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Kvalheim probeert naar een medespeler te passen. Moseng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tafjord bereikt de bal nog maar net als eerste. Førde bereikt de bal nog maar net als eerste. Førde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Åsane AIL - TenHags 0:1

12e minuut.
Sæternes geeft de bal voor. Tafjord kopt de bal weg. Aardal heeft problemen om de bal te vangen. Førde bereikt de bal nog maar net als eerste. Førde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Aardal rent richting de bal. Aardal geeft een hoge lob. Straume kopt de bal weg. Gramstad is nu in balbezit. Gramstad haalt uit met een fantastische trap. Bertelsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Moseng geeft een hoge lob. Klungelig pakt Haraldseid de bal. Straume rent richting de bal. Straume schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Åsane AIL - TenHags 1:1

28e minuut.
Bjørsvik met de inworp. Øren rent richting de bal. Oshaug tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oshaug krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Gramstad heeft problemen om de bal te vangen. Gramstad speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Oshaug de bal onder controle te krijgen. Øren bereikt de bal nog maar net als eerste. Øren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Moseng geeft de bal voor. Sørloth is nu in balbezit. Sæternes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sæternes krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Kvalheim rent richting de bal. Tafjord verovert de bal door een tackle van achteren. Tafjord passt de bal zonder na te denken. Førde rent richting de bal. Førde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Åsane AIL 47%, TenHags 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Åsane AIL - TenHags 1:1

61e minuut.
Stokkeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokkeland geeft een hoge lob. Aardal probeert de bal aan de voet te houden. Førde bereikt de bal nog maar net als eerste. Førde haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Øren is nu in balbezit. Stokkeland tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Øren is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kvalheim zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Torsvik heeft problemen om de bal te vangen. Straume rent richting de bal. Straume draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Åsane AIL 63%, TenHags 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Åsane AIL - TenHags 1:1