Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Badger FC Åkra IL
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Løkhaug met een snelle inworp. Krogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogh met een sublieme pass. Gustad is nu in balbezit. Gustad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Hanes rent richting de bal. Hanes passt de bal in één keer door. Gustad bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Badger FC - Åkra IL 0:1

16e minuut.
Gerhardsen speelt de bal door. Midtgård geeft een lange en hoge pass. Brovold rent richting de bal. Vinje onderschept slim de pass. Vinje haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gerhardsen is nu in balbezit. Gerhardsen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vinje de bal. Storm is nu in balbezit. Storm schiet op doel. Skøien probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Gustad rent richting de bal. Bang verovert de bal door een tackle van achteren. Gerhardsen speelt de bal door. Vinje rent richting de bal. Vinje schiet op doel. Skøien kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Brovold bereikt de bal nog maar net als eerste. Brovold speelt de bal door. Klungelig pakt Storm de bal. Storm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Badger FC - Åkra IL 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Badger FC 46%, Åkra IL 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Badger FC - Åkra IL 1:1

52e minuut.
Løkhaug geeft een lange en hoge pass. Bruravik rent richting de bal. Bruravik schiet op doel. Sagen is nu in balbezit. Sagen draait met de bal, schiet en ... Skøien verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Badger FC 34%, Åkra IL 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Badger FC - Åkra IL 1:1