Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Åkra IL Badger FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Sagen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hanes. Sagen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gerhardsen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vinje probeert de bal met de borst te controleren. Vinje met een sublieme pass. Storm rent richting de bal. Storm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hanes is nu in balbezit. Hanes geeft een hoge lob. Kristoffersen probeert de bal met de borst te controleren. Engen rent richting de bal. Engen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Åkra IL - Badger FC 1:0

23e minuut.
Hanes is nu in balbezit. Storm onderschept slim de pass. Storm speelt de bal door. Vinje is nu in balbezit. Vinje schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hanes kopt de bal weg. Daar is Vinje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stendhal is nu in balbezit. Vinje onderschept slim de pass. Vinje haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Storm passt de bal met de wreef. Fjelldal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fjelldal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vinje de bal. Vinje haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Åkra IL - Badger FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Åkra IL 54%, Badger FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Åkra IL - Badger FC 1:1

47e minuut.
Skøien met een harde bal richting middenveld. Krogh kopt de bal weg. Daar is Kvistad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gustad is nu in balbezit. Gustad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Engen met een sublieme pass. Krogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvistad is nu in balbezit. Gustad onderschept slim de pass. Gustad draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rørvik bokst de bal weg.

54e minuut.
Kvistad probeert naar een medespeler te passen. Bruravik rent richting de bal. Bruravik probeert naar een medespeler te passen. Vinje is nu in balbezit. Vinje schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Åkra IL - Badger FC 1:2

77e minuut.
Walseth is nu in balbezit. Walseth geeft de bal voor. Gerhardsen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krogh is nu in balbezit. Krogh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Bruravik onderschept slim de pass. Bruravik speelt de bal door. Vinje bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinje draait met de bal, schiet en ... Skøien probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Åkra IL - Badger FC 1:3

84e minuut.
Sagen geeft een hoge lob. Storm bereikt de bal nog maar net als eerste. Stendhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Storm onderschept slim de pass. Storm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Åkra IL - Badger FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Åkra IL 66%, Badger FC 34%.
Åkra IL - Badger FC 1:4