Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:10
  • Competitiewedstrijd: 1. divisjon.02
  • Stadion: Duedalen
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 5466
Bakklandet Ballklubb Haas FC
Høyt spill i fin Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.7 gemiddelde waardering 19.6
redelijk Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Sortland verovert de bal door een tackle van achteren. Dyngeland is nu in balbezit. Dyngeland geeft de bal voor. Norli is nu in balbezit. Norli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Austbø is nu in balbezit. Røstad rent richting de bal. Rishaug is nu in balbezit. Tveita onderschept slim de pass. Tveita draait met de bal, schiet en ... Valderhaug kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Norli met de inworp. Austbø heeft problemen om de bal te vangen. Austbø speelt de bal door. Teigen is nu in balbezit. Teigen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Austbø rent richting de bal. Austbø geeft de bal voor. Dyngeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Teigen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teigen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bakklandet Ballklubb - Haas FC 0:1

21e minuut.
Bjerkås geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dyngeland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vindenes kan de bal niet met de borst controleren. Vindenes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Norli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giske rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ramsøy. Ramsøy krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Giske is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Austbø zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Teigen controleert de bal met de borst. Dyngeland is nu in balbezit. Teigen onderschept slim de pass. Teigen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakklandet Ballklubb 56%, Haas FC 44%.
Bakklandet Ballklubb - Haas FC 0:1

48e minuut.
Veiby geeft een hoge lob. Daar is Røstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Røstad met een sublieme pass. Tveita is nu in balbezit. Tveita haalt uit met een fantastische trap. Valderhaug probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Engen de bal onder controle te krijgen. Sandemose is nu in balbezit. Sandemose geeft de bal voor. Teigen is nu in balbezit. Teigen draait met de bal, schiet en ... Kolseth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Engen probeert naar een medespeler te passen. Rishaug rent richting de bal. Rishaug passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Engen de bal. Engen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dyngeland met de inworp. Vindenes is nu in balbezit. Vindenes geeft een hoge lob. Røstad rent richting de bal. Røstad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bakklandet Ballklubb - Haas FC 1:1

66e minuut.
Rishaug rent richting de bal. Dyngeland verovert de bal door een tackle van achteren. Dyngeland geeft de bal voor. Teigen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teigen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sandemose raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nordtveit komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Engen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyngeland verovert de bal door een tackle van achteren. Dyngeland met een sublieme pass. Tveita is nu in balbezit. Tveita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bakklandet Ballklubb - Haas FC 2:1

81e minuut.
Tveita bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveita passt de bal in één keer door. Røstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad haalt uit met een fantastische trap. Valderhaug maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakklandet Ballklubb - Haas FC 3:1

84e minuut.
Giske geeft de bal voor. Inworp. Veiby met de inworp. Ramsøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsøy geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakklandet Ballklubb 62%, Haas FC 38%.
Bakklandet Ballklubb - Haas FC 3:1