Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stramianus FC Uniteds
Defending Tactiek 532
36% Balbezit 64%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
35.6 gemiddelde waardering 52.2
matig Schieten solide
redelijk Passen solide
zwak Verdedigen goed


4e minuut.
Bylok met een sublieme pass. Myhre rent richting de bal. Herout onderschept slim de pass. Herout geeft de bal voor. Ngatai maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stramianus FC - Uniteds 0:1

8e minuut.
Bylok speelt de bal door. Klungelig pakt Herout de bal. Herout haalt uit met een fantastische trap. Myhre probeert de bal aan de voet te houden. Røine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stramianus FC - Uniteds 0:2

17e minuut.
Marinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinov geeft de bal voor. Herout rent richting de bal. Herout geeft een hoge lob. Thorstvedt kopt de bal weg. Røine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Ngatai probeert de bal aan de voet te houden. Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu speelt de bal door. Bylok rent richting de bal. Bylok geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Duanes passt de bal zonder na te denken. Reite rent richting de bal. Bylok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bylok krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stramianus FC 60%, Uniteds 40%.
Stramianus FC - Uniteds 0:2

61e minuut.
Bylok is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bylok met de inworp. Probocskai kan de bal niet met de borst controleren. Probocskai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Probocskai rent richting de bal. Sjøvold verovert de bal door een tackle van achteren. Sjøvold speelt de bal door. Ngatai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngatai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Skarsvåg is nu in balbezit. Skarsvåg geeft een hoge lob. Herout bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout draait met de bal, schiet en ... Røine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stramianus FC - Uniteds 0:3

75e minuut.
Groeneveld geeft een lange en hoge pass. Åsebø kopt de bal weg. Neguţescu met een sublieme pass. Herout is nu in balbezit. Herout schiet op doel. Røine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Skarsvåg is nu in balbezit. Skarsvåg geeft de bal voor. Probocskai probeert de bal aan de voet te houden. Herout is nu in balbezit. Herout haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Daar is Probocskai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neguţescu rent richting de bal. Neguţescu passt de bal met de wreef. Herout is nu in balbezit. Herout schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stramianus FC 76%, Uniteds 24%.
Stramianus FC - Uniteds 0:3