Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rød union TenHags
røddef Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 16.4
solide Schieten slecht
solide Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Haraldseid probeert naar een medespeler te passen. Serre rent richting de bal. Serre geeft de bal voor. Daar is Yndestad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Hassani geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Jansen onderschept slim de pass. Jansen passt de bal met de wreef. El Hassani speelt de bal door. Jelec rent richting de bal. Jelec passt de bal zonder na te denken. Bertelsen bokst de bal weg. Betti is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - TenHags 1:0

12e minuut.
Jansen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jelec rent richting de bal. Jelec probeert naar een medespeler te passen. Massó is nu in balbezit. Massó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Grinčelaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Grinčelaitis probeert naar een medespeler te passen. Betti is nu in balbezit. Betti schiet op doel. Torsvik probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Betti schiet op doel. Torsvik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jansen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Massó geeft de bal voor. Bertelsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Jansen neemt de hoekschop. Massó kopt de bal weg. Klungelig pakt Jelec de bal. Betti bereikt de bal nog maar net als eerste. Betti haalt uit met een fantastische trap. Bertelsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - TenHags 2:0

32e minuut.
Jelec verovert de bal door een tackle van achteren. Jelec probeert naar een medespeler te passen. Jansen rent richting de bal. Jansen geeft een lange en hoge pass. Betti krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Betti bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hassani speelt de bal door. Jelec is nu in balbezit. Jelec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - TenHags 3:0

43e minuut.
Massó geeft de bal voor. Yndestad heeft problemen om de bal te vangen. El Hassani is nu in balbezit. El Hassani schiet op doel. Betti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bertelsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haraldseid heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - TenHags 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rød union 21%, TenHags 79%.
Rød union - TenHags 4:0

46e minuut.
Fleury komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Daar is Jansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jansen passt de bal in één keer door. Haraldseid bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelec onderschept slim de pass. Jelec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Massó is nu in balbezit. Jelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelec speelt de bal door. Fleury rent richting de bal. Fleury draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bertelsen bokst de bal weg.

55e minuut.
Grinčelaitis kopt de bal weg. Massó rent richting de bal. Jelec rent richting de bal. Massó is nu in balbezit. Massó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - TenHags 5:0

57e minuut.
Fleury rent richting de bal. El Hassani bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hassani met een sublieme pass. Massó is nu in balbezit. Massó haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Jansen rent richting de bal. Sæternes rent richting de bal. Jansen verovert de bal door een tackle van achteren. Jansen speelt de bal door. Haraldseid verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jansen zal de hoekschop nemen. Massó kopt de bal weg. Paal! Bertelsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - TenHags 6:0

60e minuut.
Jansen passt de bal zonder na te denken. Jelec is nu in balbezit. Jelec passt de bal met de wreef. Massó heeft problemen om de bal te vangen. Massó schiet op doel. Bertelsen bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - TenHags 7:0

69e minuut.
Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury passt de bal zonder na te denken. Massó is nu in balbezit. Massó draait met de bal, schiet en ... Bertelsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - TenHags 8:0

76e minuut.
Ceranka geeft een lange en hoge pass. Massó kopt de bal weg. Klungelig pakt Ofstad de bal. Fleury rent richting de bal. Fleury schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Fleury passt de bal zonder na te denken. Haraldseid bereikt de bal nog maar net als eerste. Massó onderschept slim de pass. Massó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - TenHags 9:0

80e minuut.
Fleury passt de bal met de wreef. Jelec heeft problemen om de bal te vangen. Jelec passt de bal met de wreef. Massó rent richting de bal. Massó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - TenHags 10:0

82e minuut.
El Hassani geeft een lange en hoge pass. Fleury heeft problemen om de bal te vangen. Fleury kopt de bal weg. Massó bereikt de bal nog maar net als eerste. Massó schiet op doel. Bertelsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Fleury is nu in balbezit. Fleury geeft de bal voor. Daar is Massó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - TenHags 11:0

84e minuut.
Jelec probeert naar een medespeler te passen. Serre rent richting de bal. Serre passt de bal in één keer door. Massó bereikt de bal nog maar net als eerste. Massó draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Massó bereikt de bal nog maar net als eerste. Massó passt de bal met de wreef. Daar is Fleury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleury draait met de bal, schiet en ... Torsvik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bertelsen niet meer kan verder spelen. Hetland komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Massó bereikt de bal nog maar net als eerste. Massó geeft een lange en hoge pass. Fleury is nu in balbezit. Fleury draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - TenHags 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rød union 22%, TenHags 78%.
Rød union - TenHags 12:0