Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vandalen FC crushers of oslo
VFC att Tactiek 4bakOffDef
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 58.6
solide Schieten formidabel
goed Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Nedregård bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korsvik. Nedregård is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nedregård met een snel genomen vrije trap. Pietrek is nu in balbezit. Pietrek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rossland geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pietrek met de inworp. Confuorto is nu in balbezit. Confuorto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Confuorto is nu in balbezit. Pietrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrek passt de bal met de wreef. Nedregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedregård schiet op doel. Strøm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pietrek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Confuorto krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Holum speelt de bal door. Nedregård rent richting de bal. Rød tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rød krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Mellemstrand trapt de bal weg. Korchagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Korchagin speelt de bal door. Nedregård heeft problemen om de bal te vangen. Nedregård draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vandalen FC 58%, crushers of oslo 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vandalen FC - crushers of oslo 0:0

52e minuut.
Korsvik rent richting de bal. Żabski onderschept slim de pass. Żabski passt de bal zonder na te denken. Pietrek is nu in balbezit. Pietrek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Confuorto is nu in balbezit. Korsvik onderschept slim de pass. Nedregård verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Nedregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedregård passt de bal zonder na te denken. Pietrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrek schiet op doel. Strøm maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - crushers of oslo 0:1

64e minuut.
Midthun verovert de bal door een tackle van achteren. Midthun passt de bal zonder na te denken. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vandalen FC - crushers of oslo 1:1

85e minuut.
Sæbø probeert naar een medespeler te passen. Nedregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Rød begaat een overtreding. Rød krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vandalen FC 61%, crushers of oslo 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vandalen FC - crushers of oslo 1:1