Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Girls Telavag FC
Normal Tactiek 343+
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 39.1
weak Schieten solid
poor Passen adequate
weak Verdedigen adequate


9e minuut.
Drevland heeft problemen om de bal te vangen. Gromowski probeert naar een medespeler te passen. Đình Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Klungelig pakt Bucşaru de bal. Bucşaru met een sublieme pass. Eik probeert naar een medespeler te passen. Đình Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Tuấn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Nordgård passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Đình Tuấn de bal. Tordenskiold rent richting de bal. Nordgård onderschept slim de pass. Nordgård haalt uit met een fantastische trap. Skjærvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Đình Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Tuấn schiet op doel. Skjærvik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Girls - Telavag FC 0:1

18e minuut.
Eik bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik passt de bal in één keer door. Tordenskiold rent richting de bal. Đình Tuấn onderschept slim de pass. Đình Tuấn schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Nystuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nystuen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Armengot met de inworp. Eik geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Nordgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromowski probeert naar een medespeler te passen. Đình Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Tuấn haalt uit met een fantastische trap. Skjærvik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Skjærvik speelt de bal door. Armengot kopt de bal weg. Đình Tuấn kan de bal niet met de borst controleren. Đình Tuấn schiet op doel. Skjærvik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Girls - Telavag FC 0:2

31e minuut.
Gromowski speelt de bal door. Eik is nu in balbezit. Eik speelt de bal door. Nordgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordgård schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Girls - Telavag FC 0:3

43e minuut.
Armengot met een sublieme pass. Đình Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik haalt uit met een fantastische trap. Mellemstrand probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Nordgård rent richting de bal. Nordgård passt de bal in één keer door. Đình Tuấn is nu in balbezit. Eik bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nordgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordgård haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Girls - Telavag FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Girls 69%, Telavag FC 31%.
Young Girls - Telavag FC 0:4

48e minuut.
Đình Tuấn passt de bal zonder na te denken. Nordgård rent richting de bal. Nordgård passt de bal met de wreef. Eik is nu in balbezit. Eik schiet op doel. Skjærvik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Placko komt het veld opgelopen. Costache komt het veld opgelopen. Skarsvåg komt het veld opgelopen. Mørk komt het veld opgelopen. Aardal komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Nystuen geeft de bal voor. Placko is nu in balbezit. Placko met een sublieme pass. Nordgård rent richting de bal. Nordgård schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Nordheim geeft een lange en hoge pass. Bucşaru geeft een hoge lob. Bjørnson heeft problemen om de bal te vangen. Costache is nu in balbezit. Costache schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Gromowski rent richting de bal. Bjørnson rent richting de bal. Costache verovert de bal door een tackle van achteren. Costache haalt uit met een fantastische trap. Skjærvik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Girls - Telavag FC 0:5

59e minuut.
Costache passt de bal in één keer door. Mellemstrand probeert de bal met de borst te controleren. Costache rent richting de bal. Costache schiet op doel. Skjærvik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Young Girls - Telavag FC 0:6

62e minuut.
Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordgård probeert naar een medespeler te passen. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Girls - Telavag FC 0:7

69e minuut.
Nystuen geeft de bal voor. Placko rent richting de bal. Placko passt de bal met de wreef. Nordgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordgård geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Klungelig pakt Skarsvåg de bal. Costache rent richting de bal. Costache passt de bal zonder na te denken. Skarsvåg is nu in balbezit. Skarsvåg schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Skjærvik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Skjærvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Costache rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Girls - Telavag FC 0:8

73e minuut.
Drevland met een sublieme pass. Klungelig pakt Bjørdal de bal. Costache verovert de bal door een tackle van achteren. Costache haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dejko geeft de bal voor. Mellemstrand kopt de bal weg. Nordgård probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Costache rent richting de bal. Costache draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Nordgård rent richting de bal. Nordgård passt de bal zonder na te denken. Daar is Costache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skarsvåg is nu in balbezit. Skarsvåg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Svendsrud rent richting de bal. Nordgård verovert de bal door een tackle van achteren. Nordgård probeert naar een medespeler te passen. Daar is Costache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costache haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Tordenskiold met een sublieme pass. Nordgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordgård speelt de bal door. Costache is nu in balbezit. Costache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Girls - Telavag FC 0:9

87e minuut.
Tordenskiold rent richting de bal. Tordenskiold geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bucşaru met een snelle inworp. Nordgård geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Costache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Girls - Telavag FC 0:10

89e minuut.
Gromowski probeert naar een medespeler te passen. Bucşaru rent richting de bal. Bucşaru met een sublieme pass. Nordgård heeft problemen om de bal te vangen. Nordgård haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Girls 80%, Telavag FC 20%.
Young Girls - Telavag FC 0:10