Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rosenborg290183 AFC Aascrack
Normal Tactiek 352
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Olavesen geeft de bal voor. Refvik is nu in balbezit. Grønlund begaat een overtreding. Grønlund krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Varhaug geeft een lange en hoge pass. Inworp. Randsverk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hodneland rent richting de bal. Hodneland geeft een lange en hoge pass. Hanes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Eltvik rent richting de bal. Eltvik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - AFC Aascrack 0:1

40e minuut.
Stormoen probeert naar een medespeler te passen. Frydenlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Yndestad is nu in balbezit. Frydenlund onderschept slim de pass. Frydenlund geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosenborg290183 53%, AFC Aascrack 47%.
Rosenborg290183 - AFC Aascrack 0:1

56e minuut.
Hodneland met een sublieme pass. Stormoen is nu in balbezit. Herfindal maakt een afschuwelijke overtreding. Herfindal krijgt een gele kaart. Stormoen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hodneland neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Hanes bokst de bal weg.

58e minuut.
Eltvik heeft problemen om de bal te vangen. Eltvik geeft een lange en hoge pass. Stormoen rent richting de bal. Stormoen draait met de bal, schiet en ... Hanes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - AFC Aascrack 0:2

63e minuut.
Yndestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Yndestad geeft de bal voor. Bakke heeft problemen om de bal te vangen. Skavhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Skavhaug haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Grønlund is nu in balbezit. Varhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Grønlund tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Varhaug raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Varhaug kan niet meer verder spelen. Nesbø komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosenborg290183 47%, AFC Aascrack 53%.
Rosenborg290183 - AFC Aascrack 0:2