Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nottingham Forest Jakobia United
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.1
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Storeide rent richting de bal. Storeide geeft de bal voor. Elstad is nu in balbezit. Elstad haalt uit met een fantastische trap. Rønhovde verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Norli rent richting de bal. Elstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Myklebust verovert de bal door een tackle van achteren. Norli verovert de bal door een tackle van achteren. Norli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest - Jakobia United 1:0

9e minuut.
Storeide geeft een lange en hoge pass. Norli is nu in balbezit. Norli met een sublieme pass. Elstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Elstad schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Husøy is nu in balbezit. Dyngeland onderschept slim de pass. Dyngeland met een sublieme pass. Elstad rent richting de bal. Elstad schiet op doel. Risdal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Thorstvedt heeft problemen om de bal te vangen. Glesnes rent richting de bal. Glesnes passt de bal met de wreef. Elstad is nu in balbezit. Elstad haalt uit met een fantastische trap. Risdal bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest - Jakobia United 2:0

22e minuut.
Hornnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Husøy is nu in balbezit. Hornnes begaat een overtreding. Hornnes krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Vassdal passt de bal met de wreef. Thorstvedt rent richting de bal. Thorsø verovert de bal door een tackle van achteren. Sjøvold rent richting de bal. Sjøvold schiet op doel. Eilertsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Vassdal verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rekdal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Norli controleert de bal met de borst. Norli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Myklebust rent richting de bal. Myklebust speelt de bal door. Løvdal is nu in balbezit. Vassdal is nu in balbezit. Vassdal haalt uit met een fantastische trap. Paal! Sjøvold is nu in balbezit. Sjøvold draait met de bal, schiet en ... Eilertsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest - Jakobia United 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nottingham Forest 56%, Jakobia United 44%.
Nottingham Forest - Jakobia United 2:1

47e minuut.
Risdal trapt de bal weg. Hornnes kopt de bal weg. Myklebust is nu in balbezit. Norli onderschept slim de pass. Norli schiet op doel. Risdal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Hornnes rent richting de bal. Hornnes geeft een hoge lob. Myklebust probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sjøvold is nu in balbezit. Sjøvold draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Klungelig pakt Hornnes de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Myklebust. Hornnes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Glesnes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Røstad rent richting de bal. Elstad onderschept slim de pass. Elstad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rønhovde passt de bal in één keer door. Husøy is nu in balbezit. Hornnes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hornnes krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

79e minuut.
Myklebust speelt de bal door. Kristensen rent richting de bal. Løvdal rent richting de bal. Kristensen onderschept slim de pass. Kristensen probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Myklebust kopt de bal weg. Sjøvold rent richting de bal. Thorsø bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjøvold onderschept slim de pass. Sjøvold haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nottingham Forest 50%, Jakobia United 50%.
Nottingham Forest - Jakobia United 2:1