Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Telavag FC crushers of oslo
343+ Tactiek 4bakOffDef
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 57.5
solide Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Eik passt de bal zonder na te denken. Đình Tuấn is nu in balbezit. De Obaldia bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Tuấn verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Tuấn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Telavag FC - crushers of oslo 1:0

19e minuut.
Sæbø is nu in balbezit. Sæbø geeft een lange en hoge pass. Daar is Querenghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietrek rent richting de bal. Pietrek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Żabski speelt de bal door. Nedregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedregård met een sublieme pass. Confuorto rent richting de bal. Confuorto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sæbø passt de bal met de wreef. Pietrek rent richting de bal. Pietrek geeft een lange en hoge pass. Nedregård is nu in balbezit. Nedregård haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Armengot passt de bal met de wreef. Eik bereikt de bal nog maar net als eerste. Holum begaat een overtreding. Holum krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Querenghi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sæbø zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pietrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrek haalt uit met een fantastische trap. Hinna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dejko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nedregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedregård draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Telavag FC - crushers of oslo 1:1

39e minuut.
Puklek verovert de bal door een tackle van achteren. Gromowski met een sublieme pass. Allieri is nu in balbezit. Đình Tuấn verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Tuấn schiet op doel. Teigland bokst de bal weg. Teigland probeert naar een medespeler te passen. Confuorto kopt de bal weg. Nedregård is nu in balbezit. Nedregård draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Nedregård passt de bal in één keer door. Daar is Żabski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żabski speelt de bal door. Nedregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedregård schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Telavag FC 55%, crushers of oslo 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Telavag FC - crushers of oslo 1:1

46e minuut.
Costache komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Allieri is nu in balbezit. Allieri geeft de bal voor. Klungelig pakt Nedregård de bal. Dejko verovert de bal door een tackle van achteren. Dejko geeft een hoge lob. Teigland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nordgård rent richting de bal. Nordgård schiet op doel. Paal!

55e minuut.
Inworp. Liberg komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Teigland trapt de bal weg. Żabski geeft een lange en hoge pass. Engebråten probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Nordgård speelt de bal door. De Obaldia speelt de bal door. Allieri probeert de bal aan de voet te houden. Đình Tuấn is nu in balbezit. Đình Tuấn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Teigland trapt de bal weg van het doel. Sæbø rent richting de bal. Sæbø geeft een hoge lob. Nedregård is nu in balbezit. Nedregård draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Đình Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Flo rent richting de bal. Flo geeft een lange en hoge pass. Daar is Liberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Gromowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæbø onderschept slim de pass. Sæbø passt de bal in één keer door. Liberg is nu in balbezit. Liberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Korchagin onderschept slim de pass. Korchagin met een sublieme pass. Dejko rent richting de bal. Nedregård onderschept slim de pass. Nedregård schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Żabski verovert de bal door een tackle van achteren. Żabski met een sublieme pass. Nedregård rent richting de bal. Nedregård draait met de bal, schiet en ... Hinna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Telavag FC - crushers of oslo 1:2

76e minuut.
Korchagin probeert naar een medespeler te passen. Sæbø rent richting de bal. Sæbø speelt de bal door. Liberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Żabski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nedregård probeert naar een medespeler te passen. Daar is Confuorto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Confuorto schiet op doel. Hinna probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Korchagin speelt de bal door. Liberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberg passt de bal met de wreef. Nedregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedregård haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żabski met een snelle inworp. Korchagin met een sublieme pass. Liberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberg draait met de bal, schiet en ... Hinna bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Telavag FC 51%, crushers of oslo 49%.
Telavag FC - crushers of oslo 1:2