Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tytings DFK Rosenborg290183
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.9 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


20e minuut.
Guldahl is nu in balbezit. Myhre verovert de bal door een tackle van achteren. Skavhaug is nu in balbezit. Skavhaug draait met de bal, schiet en ... Eggen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tytings DFK - Rosenborg290183 0:1

22e minuut.
Varhaug is nu in balbezit. Bærheim is nu in balbezit. Bærheim passt de bal in één keer door. Lauvås is nu in balbezit. Lauvås geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Yndestad met een snelle inworp. Stavem geeft de bal voor. Skavhaug is nu in balbezit. Skavhaug schiet op doel. Eggen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tytings DFK - Rosenborg290183 0:2

35e minuut.
Sandal onderschept slim de pass. Myhre rent richting de bal. Myhre probeert naar een medespeler te passen. Skavhaug is nu in balbezit. Skavhaug draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tytings DFK 64%, Rosenborg290183 36%.
Tytings DFK - Rosenborg290183 0:2

64e minuut.
Myhre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bærheim is nu in balbezit. Myhre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bærheim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tvete wilt de vrije trap nemen. Hanes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Olavesen geeft de bal voor. Moen bereikt de bal nog maar net als eerste. Øvstedal geeft een lange en hoge pass. Stavem is nu in balbezit. Stavem haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Olavesen speelt de bal door. Kleiveland rent richting de bal. Kleiveland passt de bal zonder na te denken. Myhre is nu in balbezit. Myhre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bærheim verovert de bal door een tackle van achteren. Bærheim probeert naar een medespeler te passen. Solvang bereikt de bal nog maar net als eerste. Solvang haalt uit met een fantastische trap. Hanes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tytings DFK - Rosenborg290183 1:2

89e minuut.
Skavhaug passt de bal in één keer door. Stavem rent richting de bal. Sikveland schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stavem raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Stavem kan niet meer verder spelen. Krogstad komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Inworp. Moen met een snelle inworp. Tvete rent richting de bal. Myhre verovert de bal door een tackle van achteren. Myhre geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tytings DFK 58%, Rosenborg290183 42%.
Tytings DFK - Rosenborg290183 1:2