Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vandalen FC Telavag FC
VFC att Tactiek 343+
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 45.5
very good Schieten good
good Passen adequate
very good Verdedigen good


5e minuut.
Engebråten bereikt de bal nog maar net als eerste. Midthun onderschept slim de pass. Puklek is nu in balbezit. Midthun verovert de bal door een tackle van achteren. Midthun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Gromowski onderschept slim de pass. Gromowski passt de bal zonder na te denken. Costache is nu in balbezit. Costache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Telavag FC 0:1

20e minuut.
Querenghi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Midthun met een snelle inworp. Nymark is nu in balbezit. Nymark geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vandalen FC - Telavag FC 1:1

23e minuut.
Nymark met een sublieme pass. Midthun bereikt de bal nog maar net als eerste. Midthun passt de bal in één keer door. Jonsson is nu in balbezit. Jonsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Telavag FC 2:1

31e minuut.
Rød passt de bal met de wreef. Jonsson is nu in balbezit. Nymark is nu in balbezit. Nymark haalt uit met een fantastische trap. Hinna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Telavag FC 3:1

36e minuut.
Querenghi geeft de bal voor. Rød heeft problemen om de bal te vangen. Armengot rent richting de bal. Rød verovert de bal door een tackle van achteren. Rød geeft de bal voor. Hinna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jonsson rent richting de bal. Jonsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Telavag FC 4:1

41e minuut.
Rød probeert naar een medespeler te passen. Midthun met een sublieme pass. Jonsson rent richting de bal. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark schiet op doel. Hinna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Bucşaru passt de bal met de wreef. Daar is Midthun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Midthun passt de bal met de wreef. Midthun bereikt de bal nog maar net als eerste. Midthun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vandalen FC 49%, Telavag FC 51%.
Vandalen FC - Telavag FC 4:1

51e minuut.
Dejko geeft een hoge lob. Korsvik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fiksdal rent richting de bal. Gromowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gromowski geeft een lange en hoge pass. Strøm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Bucşaru geeft een lange en hoge pass. Đình Tuấn rent richting de bal. Đình Tuấn passt de bal zonder na te denken. Costache rent richting de bal. Costache schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Midthun verovert de bal door een tackle van achteren. Puklek rent richting de bal. Midthun onderschept slim de pass. Midthun geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Bucşaru geeft een hoge lob. Midthun probeert naar een medespeler te passen. Nymark rent richting de bal. Nymark haalt uit met een fantastische trap. Hinna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Telavag FC 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vandalen FC 41%, Telavag FC 59%.
Vandalen FC - Telavag FC 5:1